Lieze leeft

Omdat ik niks moet

Ik had eigenlijk mijn computer er bij genomen om nog een blogpost te schrijven. Want één van mijn doelen was om regelmatiger te bloggen en deze week staat er nog maar 1 blogje online. Maar ik heb heel de dag hard gewerkt (nieuwe zetel in elkaar gezet, gepoetst, gestreken, eten gemaakt, kasten herschikt) dat ik eigenlijk veel meer zin heb om in de zetel te kruipen met mijn boek.

En dat ga ik ook doen, omdat ik eigenlijk helemaal niks moet en zondag er net is om ook helemaal te doen waar je zin in hebt. Net daarom zit deze afbeelding ook in mijn agenda als bladwijzer.

Ik doe dus even gewoon helemaal mijn zin en ben er komende week weer!

de-nieuwe-week-ansichtkaarten-voor-website

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s