Lieze heeft een doel

Hoe staat het met de doelen (2)?

Het is weer de 24e van de maand, dus tijd voor een update van de doelen die ik heb. Ook nu weer een aantal dingen die ik kan afvinken, een aantal anderen die bleven liggen en nog een paar waar ik mee bezig ben maar nog wat tijd vragen.

1. iets naaien: Het is begonnen met iets heel kleins, maar ook dat telt. Ik maakt van een oude jeans een zakje voor mijn hoofdtelefoon. Volgende project was een hoesje voor mijn telefoon. En nu is de sky the limit ;-)

12716741_1524128197883073_1142971989_n

2. leren van mijn achternaam te zeggen

3. een stapje zetten voor mijn eigen huis: Nu mijn situatie wat veranderd is, moet ik even evalueren waar ik met deze heen wil. Maar de droom blijft er zeker.

4. regelmatiger bloggen: Wat vinden jullie, regelmatig genoeg? Nu ik weer met wat dingen zit, vind ik hier toch wel vaak een uitlaatklep.

5. mijn sportkaart opgebruiken: Ik ben effectief terug begonnen met sporten. Ondertussen al enkele Zumba-lessen achter de rug, dus een aantal beurten opgebruikt.

6. boeken lezen: Momenteel nog steeds bezig in boek 2 van de triologie van Ken Follet.

7. vijf kilo afvallen: Als ik het moeilijk heb, dan kan het 2 kanten uit. Ofwel eet ik veel en/of slechte dingen om mezelf te troosten, ofwel is het zo moeilijk dat mijn hoofd niet naar eten staat. Deze maand was het allebei. Het resultaat op de weegschaal was dat het gewicht ongeveer hetzelfde bleef.

8. een digitale detox: staat nog altijd op de planning

9. meer foto’s nemen: mijn Instagram account is na de blogmeeting een stuk actiever!

10. mijn fiets terug bovenhalen: De fietspomp is gekocht, de band is opgepompt. Nu nog de rest.

11. receptjes proberen: Is even wat op de achtergrond verdwenen. Ik bestel sinds deze maand wel weer verse groentjes bij de boer. Zo heb ik eens dingen in huis die ik anders niet zo snel zou komen en moet ik dus sowieso wat creatiever zijn in de keuken.

12. online cursussen afmaken: geen verandering deze maand.

13. Mentos in Cola Light gooien: staat op de planning

14. een nieuwe traditie starten: Hier zal ik de initiële plannen moeten bijstellen. En misschien moet ik hier wel iets van maken dat echt van mezelf is, los van andere mensen. Maar als er mensen zijn die graag met mij samen een nieuwe traditie starten, dan ben je zeker welkom.

15. Voor mezelf iets van wellness boeken

16. kleuren: Nog niet gedaan. En ik vraag me eigenlijk af of ik dat wel echt wil doen. Want het kleurboek ligt er, maar als het alleen is om dat uit te krijgen, dan heeft het weinig zin. Maar ik denk dat ik het nog een kansje geef.

17. terug in mijn leuke zomerbroek passen: Gelukkig nog even tijd tot de zomer.

18. minder frisdrank drinken: Ik denk er in ieder geval al bewuster over na.

19. Louise Hay boeken lezen: Nog  aan te beginnen.

20. vaker soep maken: Nog altijd niet dus.

21. bloed geven: Awel, hiervan maak ik een doel voor de komende maand.

22. vrijwilligerswerk doen: Zelfs het denkwerk moet nog gebeuren…

Toch weer een paar streepjes kunnen trekken. Op naar volgende maand!

 

 

4 gedachten over “Hoe staat het met de doelen (2)?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s