Lieze heeft een doel

Hoe staat het met de doelen (8)?

Ik ga de laatste maand in, want over 30 dagen staat er een jaartje bij op mijn teller. Welke doelen moet ik nog afvinken van het lijstje volgende maand en wat gebeurde er afgelopen maand nog?

1. iets naaien

2. leren van mijn achternaam te zeggen

3. een stapje zetten voor mijn eigen huis: Op dit moment is dit weer wat op de achtergrond geraakt en wil ik niet meer zo absoluut een stapje zetten, maar ben ik weer eerder geneigd om dit terug op te nemen als er iemand in mijn leven komt om dat samen mee te doen.

4. regelmatiger bloggen

5. mijn sportkaart opgebruiken: Ik ben er weer aan begonnen. Nog een paar beurten te gaan. En ik moet en zal dit doel halen, al moet ik een week elke dag gaan.

6. boeken lezen

7. vijf kilo afvallen: Ik snap mijn weegschaal niet altijd zo goed, soms ziet ze mij heel graag, andere dagen ineens heel wat minder, ook al heb ik niet gezondigd. Het zal een nipte worden, maar ik hoop nog wel van het te halen.

8. een digitale detox

9. meer foto’s nemen

10. mijn fiets terug bovenhalen

11. receptjes proberenDe receptenmap is ondertussen helemaal opgeruimd en een stuk dunner dan eerst. Maar ik heb wel nog heel wat dingen gemaakt en geprobeerd. Ik voel me hier dus ondertussen voor geslaagd.

instagramcapture_e2f5549b-ae61-4e76-8bb2-24936cdf91d2

12. online cursussen afmaken

13. Mentos in Cola Light gooien

14. een nieuwe traditie starten

15. Voor mezelf iets van wellness boeken

16. kleuren

17. terug in mijn leuke zomerbroek passen: Voor de vorm probeer ik het met mijn verjaardag nog een keertje, maar ik denk dat deze misschien gewoon niet haalbaar is. Zou dat een subtiele manier zijn van het Universum om me te vertellen dat ik te oud word voor een felgekleurde broek?

18. minder frisdrank drinken

19. Louise Hay boeken lezen: De laatste ligt al een tijdje op het nachtkastje, maar nog niet helemaal herlezen. Ik begin er terug aan.

20. vaker soep maken: Goed voornemen van de herfst, in het weekend soep maken. Wou eigenlijk starten met dat voornemen bij het begin van het schooljaar, maar het was nog zo warm. Voor dit weekend staat het dus wel op mijn boodschappenlijstje. En er is een super alternatief voor als ik zelf geen tijd heb, want vlak bij mijn bureau is een nieuwe soepbar opengegaan.

21. bloed geven

22. vrijwilligerswerk doen: Ik heb nog wel eens rondgekeken, maar niets sprak me echt aan. En toen dacht ik van mijn haar te laten knippen voor Think Pink, maar ik durf echt geen staart van 20 cm af te laten knippen. Dus ofwel moet ik het vrijwilligerswerk dat ik doe voor mijn vereniging toch gewoon laten meetellen om dit te laten slagen, ofwel moet ik toch nog even een efforke doen komende maand.

Ik krijg er dus een goed zicht op hoe goed de doelen gegaan zijn sinds januari. Nu nog een laatste spurtje naar 24 oktober en dan krijgen jullie de laatste update.

2 gedachten over “Hoe staat het met de doelen (8)?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s