Lieze checkt in

Lieze checkt in #4

lieze

Zalig, ik zit aan mijn 4e dag weekend want had een aantal dagen verlof. Niet om iets speciaals te doen, maar gewoon om wat te lummelen en de dingen op het gemak te kunnen doen. Straks ga ik met veel plezier nog wat van het zomerse weer genieten, maar eerst even inchecken.

Toppertje 

Omdat ik donderdag vrij was, kon ik met een vriendin mee om het leukste 3-jarige meisje van de wereld mee van school te gaan halen. Zo kwam ik nog eens op mijn eigen oude schooltje. En het is vooral altijd zo leuk om te zien hoe blij dat kleine meisje is om mij te zien. Al was het bijpraten met de vriendin uiteraard ook weer heel gezellig zoals altijd.

Floppertje 

Ik had bijna de handdoek in de ring gegooid bij een afspraak op het werk. Ik kreeg een project op mijn bord dat ik normaal niet doe, maar waarvoor nu toch iemand bij mij terecht gekomen was. En er kwamen zoveel vragen waar ik niet direct het antwoord op wist, dat ik het op een gegeven moment gewoon niet meer zag. Ik kon echt niet meer bedenken hoe ik de klant voor mij nog kon helpen. Uiteindelijk vond ik een hulplijn bij een collega en kwam het toch nog enigszins goed, maar mijn gevoel op dat moment was echt vreselijk.

Complimentje

Ik begin nog creatief te worden in de keuken. Ik had nog veel receptjes die ik wilde proberen en me dat ook als doel gesteld voor dit jaar. Maar als je alleen bent, dan is receptjes volgen niet altijd evident want je hebt een boel ingrediënten nodig en die bestaan niet allemaal in 1 persoons-portie. Het is dus een kunst om dat verder te verwerken de volgende dagen en ik word daar best goed in. En ik maakte deze week super lekker stoofvlees!

Afbeelding van de week

Ik zag deze week heel wat ondernemers buiten mijn job. Zo ging ik Zumba dansen bij de nieuwe dansschool in de buurt. De dag erna gingen we met de collega’s lekker lunchen bij de nieuwe soepbar om de hoek. En met de vrouwenvereniging gingen we op bezoek bij een juwelenontwerpster. Het blijft toch fijn om mijn klanten effectief aan het werk te zien. De dansles en de soep betaalde ik zelf, voor de juweeltjes zoek ik nog een prins op het witte paard om te sponsoren.

wp_20160921_010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s