Lieze checkt in

Lieze checkt in #10


Een hele week vakantie, het kan een mens zo’n deugd doen. ’s Morgens niet om 6 uur hoeven opstaan, tijd doorbrengen met vrienden en familie en tijd hebben om dingen te doen die anders blijven liggen. Morgen terug aan de slag, voor een kort weekje want vrijdag alweer vrij. Maar eerst nog even een terugblik op de afgelopen week.

Toppertje

Met 6 zijn we, vriendinnen die samen gestudeerd hebben in Leuven en er 11 jaar na ons afstuderen nog steeds in slagen om elkaar te blijven zien. Maar soms heb je niet genoeg aan een avondje bijpraten. Dus gingen we op weekend, shoppen in Brugge, wellnessen in de prachtige B&B waar we verbleven en heel veel gezellige praat. Vier jaar geleden deden we dat ook al eens en ik heb zo het gevoel dat we de volgende keer niet meer zo lang gaan wachten om het nog eens over te doen. En dat was nog maar het begin, want tijdens de rest van de vakantie had ik nog veel meer leuke uitstapjes met andere vriendinnen.

Floppertje
Vakantie vieren en veel afspreken met vrienden en familie is allemaal wel heel leuk, het gaat vaak ook gepaard met veel lekker eten en drinken. Ik durf de komende week niet op de weegschaal te gaan staan om daar de schade op te meten. Morgen toch maar eens terug wat gezonder gaan eten of al die inspanningen van de laatste maanden gaan voor niets geweest zijn.

Complimentje

Hadden jullie gemerkt dat ik dit deeltje vorige week vakkundig had weggelaten? Toen kon ik er niet dadelijk eentje bedenken. Deze week was ik wel goed bezig. Want tussen al die leuke dingen door, zorgde ik ook dat de wasmachine werd gemaakt, ging ik naar het containerpark, ruimte een kast op. Allemaal kleine dingen die al eens blijven liggen, maar nu ben ik er toch maar weer mooi vanaf.

Afbeelding van de week

Foto’s van lekker eten genoeg deze week. Maar als tegengewicht vond ik deze wel grappig. Gezien in een winkel in Brugge. Alle beetjes helpen, toch?

2 gedachten over “Lieze checkt in #10”

  1. Ik hoop dat het vakantiegevoel nog een tijd blijft hangen. Misschien valt het mee qua gewicht, volgens mij heb je veel gelopen tijdens het shoppen en behoorlijk calorieën verbrand. Leuke foto trouwens.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s