Lieze checkt in

Lieze checkt in #13


Ik ben weer wat later. Ik moest namelijk nog wat dingetjes doen deze voormiddag en als je tot laat naar Gilmore Girls kijkt omdat je niet kan weerstaan, dan kan je ook niet op tijd op bed om als eerste werk een weekoverzicht te schrijven. Maar een mens moet prioriteiten stellen in het leven en dat waren in dit geval Lorelai en Rory Gilmore.

Toppertje

Vrijdag ging ik nog eens op stap. En nu niet dat ik hardop wil toegeven dat mijn leven bij momenten doodsaai is, maar op stap gaan, dat was echt lang geleden. En ik heb me geamuseerd, het was niet te druk zodat je opeengepakt staat als sardientjes, de muziek was meestal goed en ik vond het wel eens leuk om me nog eens op te tutten. Fijne avond gehad dus.

Floppertje
We deden met het werk deze week mee aan een beurs. Dat bracht wel mooie herinneringen terug, maar voor de rest viel er niet veel goeds over te zeggen. De organisatie liep nogal in het honderd en er waren amper bezoekers. En hard werken is vermoeiend, maar zitten wachten op werk is nog veel vermoeiender. Zeker als je weet dat er zoveel dingen op je bureau liggen te wachten die je anders had kunnen doen. Niet bepaald voor herhaling vatbaar dus.

Complimentje

Ik vond het zo’n groot compliment waard dat ik er deze week al een hele blogpost over schreef. Ik heb namelijk nee gezegd. Tegen iemand in mijn familie, tegen het bestuur van een vereniging waar ik in zat en tegen mijn collega’s. Want te veel is te veel. Dat merkte ik heel goed vorige week, dus er moest iets veranderen. En hoe moeilijk het ook was, de opluchting achteraf is zalig.

Afbeelding van de week

 

Ik nam me vorige week voor om meer foto’s te maken. Is dat gelukt? Een beetje wel ja. Al krijg je dan ineens van een wildvreemde commentaar op het feit dat je probeert een foto te maken van de mooie maan. Waar ik wel vergat om foto’s te maken, was op de bloggers meetup vorige zondag. Het zal zijn dat het zo gezellig was. Maar aangezien ik me dit weekend volledig overgaf aan Netflix, vond ik deze afbeelding wel toepasselijk. Topidee trouwens!

83fee9ef5cd00c3e9246d5d8574537c7

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #13”

 1. Ik had me ook helemaal voorbereid op GG, maar tot mijn grote schrik vond ik het niet meer leuk! Geen idee wat er met me aan de hand is. Ik ben maar weer verder gegaan met The Crown. Weet niet of je die kent, maar wat een mooie serie is dat.

  En mag ik je ontzettend bedanken voor je bijdrage voor Kerst Is Voor Iedereen? Ik schrok er gewoon van toen ik net het totaal bedrag zag. Ik zag jouw naam…. Ben er stil van. Uit de grond van mijn hart; heel heel heel erg bedankt. ♥

  Like

  1. Ik vond GG de eeerste afleveringen ook tegenvallen, maar tegen nummer 3 was ik weer helemaal mee. The Crown vond ik inderdaad ook echt heel mooi.
   En die bijdrage, dat is met heel veel plezier en liefde gedaan!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s