Lieze checkt in

Lieze checkt in #20

img_0025

Fijne zondag gewenst van deze snotneus. Letterlijk dan, want ik zit alweer met een verkoudheid. De vorige dateerde weliswaar al van vorig jaar, maar dan wel maar van de laatste week van vorig jaar, dus toch wel iets te snel terug naar mijn zin. Gelukkig was er sowieso een luie zondag gepland, dus ik installeer me dadelijk in de zetel met de digibox en/of Netflix en overleef het wel.

Toppertje

Hoe goed was de show van Adriaan Van den Hoof die ik gisteren zag! Ik vind hem op televisie best wel ok en was dus heel benieuwd, maar hij overtrof de verwachtingen. Heel veel gelachen, maar ook even heel stil geweest bij zijn stukje over gelukszoekers. Topavond!

Floppertje

Ik ben nog altijd blij met ons nieuwe kantoor, maar woensdag moest ik er toch bijna tegen mijn zin blijven. Ik had namelijk nog een avondactiviteit en toen die was afgelopen, geraakten we niet meer buiten. De poort was namelijk onverwacht al afgesloten. En we zijn daar zo nieuw dat het domoticasysteem onze toegangscode nog niet kende. Even spannend hoor, 20 mensen die naar jou kijken omdat ze graag naar huis willen. Gelukkig liep er nog iemand van een ander bedrijf rond die wel een actieve code had en die tot mijn redding kwam. Eind goed al goed dus.

Complimentje

Hebben jullie dat ook, dat je vaak nog van die kleine dingen tegenkomt die moeten gebeuren maar die je laat liggen? Ik had het gevoel dat ik heel veel van die dingen in de vakantie had aangepakt en toch kwam ik er nu nog tegen. Dus gisteren schoot ik nog maar eens in actie en kreeg verbazend veel gedaan. Benieuwd wanneer ik het volgende dingetje tegenkom.

Afbeelding van de week

Ik had hier eigenlijk heel graag een foto gezet van een mooi sneeuwlandschap, maar we hebben hier echt amper sneeuw gezien. En voor de rest heb ik amper foto’s genomen. Dan maar doen met eentje die ik deze week op Facebook zag en heel leuk vond:

15894331_590309351173132_3956704250004338767_n

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #20”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s