Lieze checkt in

Lieze checkt in #22

img_0025

Hoe druk het vorige weekend was, zo rustig is het dit weekend. Maar dat kan ook al eens deugd doen. Hopelijk genieten jullie ook van een fijn weekend.

Toppertje

Boeken van de bib zijn top. Enige minpuntje is natuurlijk dat je de boeken op een gegeven moment moet terugbrengen. Ik kon deze week dus niet anders dan tijd maken om mijn geleende boek uit te lezen. Dat boek was “Wat is de wat” van Dave Eggers. Ik las het op aanraden van een collega en het was het aanraden helemaal waard. Aangezien het gaat over de Lost Boys van Soedan was het niet echt een vrolijk verhaal, maar wel heel goed geschreven en interessant om zo de geschiedenis van vluchtelingen in Afrika te leren kennen.

Floppertje

Ik val in herhaling, maar ik ben dus nog altijd verkouden. In het begin van de week dacht ik nog gewoon dat ik nog wat last had van mijn sinussen en dat het ergste voorbij was. Nu lijkt het wel alsof ik gewoon al terug aan mijn volgende valling begonnen ben. En daar word je zo moe van. Ik lag deze week een paar keer om zeven uur in de zetel te slapen. Ik lachte vroeger altijd als mijn ouders bij het nieuws in slaap vielen en nu ben ik zelf een oudje aan het worden.

Complimentje

Op het werk had ik de laatste tijd het gevoel dat ik een beetje achter de dingen aan het aanhollen ben. Administratie blijft nu eenmaal liggen als er constant afspraken en vergaderingen zijn. En zelfs op dagen dat ik geen afspraken had, waren er altijd wel dingen die hoger op het lijstje kwamen zodat andere dingen naar onder zakten. Tijd voor een plan van aanpak. Ik lijstte alles wat nog moet gebeuren op en begon er gewoon aan, taak per taak. Ik ben er nog niet, maar er komt toch schot in de zaak.

Afbeelding van de week

Het is nog januari, dus durf ik ons nieuw kantoor nog altijd nieuw noemen en is het enthousiasme nog steeds groot. Deze week legden we de laatste hand aan ons zithoekje en nu zitten we echt helemaal op onze plaats. Het blijft zalig om op 8 minuten van thuis te kunnen werken de helft van de week. Het heeft lang geduurd voor ik wat dichter bij huis zat, maar nu ga ik er ten volle van profiteren.

img_0093

2 gedachten over “Lieze checkt in #22”

  1. Je hebt er inderdaad lang op gewacht om dicht bij huis te gaan werken. Geduld wordt beloond.

    Succes met de snot. Ik heb het ook terug zitten na een pauze van een anderhalve maand 🙃

    X
    Lies

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s