Lieze checkt in

Lieze checkt in #30

img_0025

Toppertje

Afgelopen zondag had ik geen zin om thuis te zitten en ook al was het weer nog niet helemaal top, ik besloot om toch maar buiten te gaan. Naar Eindhoven meer bepaald. Dat is helemaal niet zo ver van hier én de winkels zijn daar open op zondag. Op mijn vorige shoppingtrip daar ontdekte ik de Costes-winkel en die is echt gewoon een vloek en een zegen. Ik had heel veel mee in de paskamer en heb me toch wat moeten inhouden. Maar wel met een aantal mooie dingen thuis gekomen. Nu maar hopen dat het mooie weer aanhoudt, want nieuwe kleren kopen en ze dan nog niet kunnen aandoen, dat is ook maar niks.

Floppertje

Normaal heb ik amper last van mijn regels. Maar deze week hadden mijn hormonen het precies toch moeilijk. Met die regels zelf had ik niet zoveel problemen, maar ik had wel de hele week zoveel zin in slecht eten, sliep slecht en liep rond met aanhoudende hoofdpijn. Ik hoop vooral dat dat gelinkt was aan mijn regels, want dan ben ik er hopelijk ook vanaf de komende weken.

Complimentje

Aangezien het nu echt lente is, is het tijd voor de lenteschoonmaak. Ik ben niet zo ijverig als mijn mama vroeger, maar 1 keer per jaar wordt hier wel eens alles leeggehaald, goed gepoetst en opgeruimd. Het vreselijkste werkje? De ramen kuisen! Heel leuk zo van die oude ramen met latjes, maar een pest om proper te maken en ik blijf altijd strepen zien. Maar ben er gisteren aan begonnen, straks maar even doorbijten en dan ben ik er van af.

Afbeelding van de week

Ik ontdekte donderdag of zo ineens dat dit weekend het uur veranderde. Mijn slecht slapen zorgde er vanochtend voor dat ik al om 7 uur wakker was (wat dan gelukkig al 8 uur was door het nieuwe uur, maar toch veel te vroeg. Ondertussen zijn alle klokken verzet. De weegschaal jammer genoeg nog niet.

17458053_1018216274978065_6013998302341947735_n

 

5 gedachten over “Lieze checkt in #30”

  1. Een tip voor streeploos ramen lappen: gebruik bamboe doekjes, ècht die helpen ;-) . DIe hormonen toch hé. Precies dan zouden we gezond moeten eten want die ongezonde gewoonten maken het alleen maar erger. Je zal ook beter slapen bij goede eetgewoonten, het ene geeft het andere immers de hand…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s