Lieze checkt in

Lieze checkt in #39

img_0025

Toppertje

Man, wat is het warm geweest deze week. Op zich vind ik dat wel leuk, behalve dan dat het bij mij thuis binnen ook echt behoorlijk heet is. Maar het is wel fijn om ijsjes te eten, eens een terrasje te doen en buiten te kunnen paardrijden. Het hielp natuurlijk ook dat het maar een korte week was, dus dat er niet veel gewerkt moest worden bij dit warme weer. Het mag de komende dagen wel weer een aantal graadjes minder dus.

Floppertje

Het is met het schaamrood op de wangen, maar ik deed deze week nogal hard mee aan voedselverspilling. Ik ontdekte in de diepvriezer immers een aantal dingen die daar al veel te lang in staken en ver over de houdbaarheid waren. Er belandde dus een aantal dingen in de vuilnisbak. Ik probeer dat echt te vermijden, want vind dat zo’n zonde, maar deze keer heb ik dus zelf gezondigd. Zal me leren om het wat beter in de gaten te houden.

Complimentje

Ikea-kasten in elkaar zetten, ik kan dat redelijk goed. Nu de zus verhuist, komt dat dan ook van pas. Dit vrije weekend stond dan ook in het teken van puzzelen, soms een beetje frustratie, om het dan toch maar allemaal in elkaar te krijgen.  Het grote werk is ongeveer gedaan, ben benieuwd hoe het er uiteindelijk gaat uit zien.

Afbeelding van de week

Ja, ook ik ben zo’n gek die mooi weer associeert met barbecue. Een grote barbecue zetten waar ik woon gaat niet, dus dacht ik al lang over de aankoop van een tafelbarbecue en vorige week ging ik overstag. Ik heb hem nog niet getest, maar hopelijk komt dat er snel van. Dan wel nog even gezelschap zoeken, want barbecueën, dat is maar niks zo alleen.

18447212_1513022632050330_6960902197534480871_n

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #39”

  1. Van mij mag het ook net een paar graden minder zijn. Voorlopig kunnen we ons huis vrij koel houden (beneden toch) dus valt dat gelukkig wel mee, maar morgen gaan werken, pfff, dat is een pak minder… Wij hebben ook een tafelbbq, maar dat ding rookt zo hard dat je hem toch best niet of tafel zet, ander stink je uren in de wind.

    Like

  2. Tot vrijdag vond ik de temperatuur nog redelijk goed te doen maar de laatste dagen vind ik het echt veel te warm. Tussen 20 en 25°C is goed genoeg voor mij.

    Like

  3. Te warm vind ik ook niet oké, ik zoek dan manieren om het koel te houden ook binnenshuis. Bij zachtere temperaturen ben ik ook graag buiten. Die tafel bbq vind ik het overwegen waard, hier ook enkel een gemeenschappelijke tuin (en een balkonterras) dus nu geef jij me wel die extra stimulans om zo’n bbq te overwegen. Leuk! En knap je prestatie ivm die Ikea kasten. Mag je echt trots op zijn!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s