Lieze checkt in

Lieze checkt in #41

img_0025

Toppertje

Leuven, dat blijft een fijne stad. Het leeft daar en het was er gisterenavond gezellig vertoeven. Uiteraard ook door het gezelschap. Het was een drukke en vermoeiende week, dus bijpraten met de studievriendinnen doet dan altijd deugd. Het enige wat nog ontbrak was een ijsje. Als er iemand nog een ondernemersidee zoekt, een ijszaak in Leuven die laat open is bij mooi weer, daar zit zeker iets in.

Floppertje

Een paar jaar geleden sukkelde ik wat met mijn bloeddruk en was die geregeld te laag. Niks ernstigs aan de hand gelukkig en ik had er al een hele tijd geen last meer van gehad, tot ik donderdag ineens een bloeddrukval had. Lichtpuntje is wel de grote bezorgdheid van wildvreemden en vooral de mevrouw die bij me bleef tot ik weer op positieven was en me naar huis begeleidde.  Heel dankbaar!

Complimentje

Je zal het niet geloven, maar ook deze week weer wilden ze mij het lappen van op vrijdagnamiddag nog werk in mijn schoenen te schuiven tegen dringend na het weekend. Vorige week was ik zo gek om ja te zeggen (er hing nogal veel van af). Deze week zei ik nee (met toelating van mijn baas trouwens). De mensen van het hoofdkantoor maar eens een beetje opvoeden ;-)

Afbeelding van de week

Wat ik wel deed dit weekend, was me in het nieuwe seizoen van Orange is the new black gooien. Ik was heel benieuwd hoe het verder ging, maar nu ik kan kijken, weet ik niet of ik het nog wel zo super goed vind. Het duurt allemaal een beetje lang. Wat wel geweldig is, is de rol van Suzan. Geef die vrouw een prijs, echt!

47bc9165c1e841f9fec99462ecb90ef8

 

 

11 gedachten over “Lieze checkt in #41”

 1. Naar Leuven ga ik ook nog altijd heel graag, ook al woon ik nu in een andere provincie. Zo’n vasovagale syncope (ik weet het omdat ik het ooit zelf eens voorhad) is verschietachtig hé. Mooi toch dat mensen die je van haar noch pluim kent je dan zomaar – belangeloos – voor niets ter hulp snellen. En dikke pluim voor jou om neen te durven zeggen!!

  Geliked door 1 persoon

   1. Het is m’n dokter toen destijds die het me ook heeft aangeleerd, dat woord. Heb er wel even op moeten oefenen om het te onthouden, het komt eigenlijk op hetzelfde neer. ;-)

    Like

 2. OITNB is M. ook aan het kijken. Ik heb et zelf weinig mee. Ben nu bezig met S3 van The Bridge op Netflix.. Oh en kan NIET WACHTEN op het nieuwe seizoen van The Fall, maar dat duurt nog even… Gelukkig middagje vrij nu dus ik ga lekker mijn series bij kijken.

  Like

 3. Decadenza op het Ladeuzenplein is open tot 22u. Het Galetje in de Tiensestraat is zelfs open tot 23u. En de Timory in de Brusselsestraat (een klassieke brasserie met grote ijscoupes is open tot 24u.

  Like

  1. Het was al 22 u gepasseerd, want Decadenza was eerste keuze 🙂. Bij het Galetje stond zeker 50 man aan te schuiven (dus ruimte voor concurrentie die zo laat open is 😉) Timothy ken ik niet, moet ik onthouden voor een volgende keer. Bedankt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s