Lieze checkt in

Lieze checkt in #42

 

img_0025

Dat het geen top-blogweek was, hebben jullie zelf ook wel gemerkt. Er zitten nochtans nog heel wat ideeën in mijn hoofd, en zelfs artikelen die al een stuk zijn geschreven, maar ik loop er dan op vast en laat ze voor wat ze zijn. Maar vandaag maak ik goede voornemens en maak ik voor deze check-in in ieder geval even tijd.

Toppertje

Ik wou al een tijdje nog eens naar zee gaan, ik heb daar namelijk altijd deugd van. Vanmorgen stapte ik in de auto en zette de plannen om in actie. Niet naar onze Belgische kust, want met dit weer zo lang in de auto zitten en dan in de drukte terecht komen, daar had ik minder zin in. Maar Nederland heeft strand veel dichterbij, dus trok ik daar heen. Hopelijk weer even genoeg ‘vitamin sea’ opgedaan.

Floppertje

Geen grote ongelukken deze week, maar wel moe. Is het de nasleep van de bloeddrukval? Of gewoon nood aan wat rust? Ik durf het niet zeggen, maar voel mezelf soms nog wat slapjes, ben moe en had geregeld hoofdpijn. Gelukkig is komende week en korte werkweek, want ik heb een dagje verlof en vrijdag hebben we onze personeelsuitstap. De weersvoorspellingen blijven goed, dus ik kijk er naar uit.

Complimentje

Ik nam deze week afscheid van mijn bestuursfunctie bij een vereniging. De beslissing viel al een tijdje geleden, maar vrijdag was de laatste activiteit van het werkjaar. Ik sta nog steeds heel erg achter mijn beslissing. Het zijn mooie jaren geweest (bijna 9 jaar!), maar het was tijd voor iets anders, aangezien ik merkte dat ik er geen voldoening meer uit haalde. En wissel van de wacht zo af en toe is nooit slecht.

Afbeelding van de week

Mooi weer, dus open schoenen en daar komen de pleisters. Ik kocht supermooie nieuwe sandalen, maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Ik plak dus maar pleisters voorlopig, tot mijn voeten weer gewoon zijn aan het zomerregime.

bandages-908873_1920

 

 

 

 

10 gedachten over “Lieze checkt in #42”

 1. Ik heb een beetje hetzelfde op het vlak van bloggen, ik heb vanalles in mijn hoofd en deels geschreven, maar er zijn nog foto’s enzo nodig en ik kom er maar niet aan toe. Ik koop elke keer sandalen van hetzelfde merk, zo heb ik bijna nooit meer blaren :-).

  Like

 2. De zee is zo fijn! Ik voelde me gisteren heel energieloos, maar zodra ik op het strand was viel dit weg. Eenmaal terug van vakantie zou ik vaker moeten gaan, ik ga veel te weinig. En van het bloggen herken ik. Veel inspiratie maar soms loop ik vast en kan ik niet verder. Irritant ;)

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat zal zeker niet mankeren.
   Het weer speelt zeker wel een rol, En een blogplanning heb ik zelden (ook al zijn er geregeld goeie voornemen). Och ja, er hangt ook niks van af of ik nu wel of niet blog, dus ik zie wel waar de goesting mij brengt.

   Geliked door 1 persoon

 3. Toch maar voorzichtig wezen met extreme temperaturen na die bloeddrukval. Als blaren je parten spelen, zijn er ook speciale blarenpleisters te vinden in de handel… Bloggen doe ik tegenwoordig van ruim tevoren, giet alles in een privé modus en kijk dan hoe het eruit zou kunnen zien als het gepost wordt. Voorheen gebruikte ik een blogkalender, intussen heb ik daarin m’n eigen ritme ontdekt dankzij tips die ik daaruit haalde. Misschien kan dit je helpen ;-). En ooooh de Nederlandse kust, zo zalig! Vorig jaar zijn we er op vakantie geweest, in dat mooie Zeeland. En goede beslissing ivm die bestuursfunctie, zeker als het jou geen voldoening meer schenkt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s