Lieze checkt in

Lieze checkt in #43

 

img_0025

Gezien wie er nog eens braaf volgens planning geblogd heeft deze week? Met een beetje voorbereiding komt een mens een heel eind. En we zien wel, ik hoor veel bloggers ‘klagen’ over een blogdipje met de warme temperaturen. De zomer brengt nu eenmaal heel wat andere dingen dan bloggen alleen.

Toppertje

Woensdag had ik een dagje verlof. Het was de eerste dag van de braderij en dan is sinds een paar jaar de traditie van met de beste vriendin eens te gaan rondneuzen. Maar eerst ging ik haar dochtertje van school afhalen. Zalig om te zien hoe fier ze was dat ik haar kwam halen. Daarna trotseerden we de zon en gingen samen eten en wat shoppen. ’s Avonds was er nog een afterworkfeestje en ook daar genoot ik met volle teugen. Topdag! En hopelijk de voorbode van een leuke zomer.

Floppertje

Collega’s die het zaag hebben. Het is allemaal te veel en het is niet goed geregeld en het loopt niet goed… En moest het nu nog zijn dat ze nood hadden aan vakantie, maar sommigen hebben hun vakantie al gehad. Ik zal er zeker ook tegen zondigen soms, maar ik heb het niet voor mensen die alleen maar problemen zien, maar geen oplossingen. Zeker niet als iemand dan helpt met de oplossing en ze nog niet willen luisteren.

Complimentje

Ik kreeg deze week van iemand die me niet kent de opmerking dat ik echt een mama leek. Ze viel dan ook compleet uit de lucht toen bleek dat ik geen kindjes, nichtjes of neefjes heb. Het was een opmerking die me raakte, want soms denk ik net van mezelf dat ik helemaal geen moederfiguur ben. En dat ik daarom misschien geen kinderen heb, omdat ik er niet voor gemaakt ben. Maar blijkbaar zien er dan toch mensen iets in mij dat ik niet altijd kan zien.

Afbeelding van de week

Deze week ging onze personeelsuitstap door. Ook een hele fijne dag. We trokken naar Gent, werden rijkelijk ontvangen met veel eten en drinken en er werd veel gelachen. Ondertussen verkenden we ook de stad Gent, zowel op als naast het water.

IMG_0755.JPG

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #43”

  1. Raar he, dat mensen zo dingen in je zien die je zelf absoluut niet zo ziet. Blijkbaar zien veel mensen in mij een moederkloek terwijl ik dat zelf heel anders aanvoel. Jammer dat je collega’s zo zagen, het is duidelijk hoog tijd voor vakantie!

    Geliked door 1 persoon

  2. Bij ons op school zeggen ze dat je geen kinderen moet hebben om een moeder te zijn. Moeder zijn zit in je. Sommige mensen worden moeder wanneer ze het kindje voor het eerst in hun armen houden, maar sommigen zijn al moeder, in hart en ziel.
    En dat kan je al eens uitstralen. ;)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s