Lieze checkt in

Lieze checkt in #52

img_0025

Nummer 52! Een heel jaar rond. Vorig jaar startte ik op de eerste zondag van september met deze rubriek en het zorgde er voor dat ik zelfs in kalme blogperiodes elke zondag even binnenviel. Ook het komende jaar doe ik verder, al zal het in een ander kleedje zijn. Maar dat is voor volgende week zondag.
Toppertje

Ook deze week was er nog heel wat tijd om af te spreken met vriendinnen. Een etentje hier, een babybezoekje daar en tussendoor wat gratis concertjes. Allemaal dingen waar ik heel erg van genoten heb. Het deed deugd dat er tijd was voor al die dingen, want vaak is het bij iedereen zo druk dat afspreken niet zo evident is.

Floppertje

Ik maakte de gigantische fout deze week om even in mijn mailbox van het werk te piepen. Nooit een goed idee in je vakantie. Ik zag een mail waar ik zo teleurgesteld van was, dat ik daar echt nog lang over heb zitten malen. Het heeft me wel aan het denken gezet om een aantal goede voornemens te maken in mijn job. Morgen maar eens zien hoe het meevalt.

Afbeelding van de week

Ik val in herhaling waarschijnlijk, maar ook de zee blijft een toppertje. Toen er werd aangekondigd dat het nog mooi weer werd deze week, besliste ik om daar aan de kust van te gaan profiteren.

10 gedachten over “Lieze checkt in #52”

  1. Wat de job betreft…ik ben ook veel te lang blijven hangen in……durf, je komt echt op je pootjes terecht. Laat het niet aan je vreten, ik heb dat al voor ons beide gedaan ;-)

    Like

  2. Jammer dat het werk toch je vakantie ingeslopen is, al lijkt het tegenwoordig in veel beroepen bijna onvermijdelijk te zijn. Probeer het alsnog los te laten. En proficiat met de nakende blogverjaardag, ik ben benieuwd naar de nieuwe invulling van deze rubriek.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s