Lieze checkt in

Lieze checkt in #53

img_0025

Geen nieuwe titel, maar wel een nieuwe vorm. Vanaf nu deel ik op zondag mijn dankbaarheidslijstje van de week. Eentje voor elke dag. Zo krijgen jullie toch nog een beetje inzicht in hoe de afgelopen week er uit zag. En geeft het misschien ook jullie (naast mezelf) positieve energie.

Zondag was de laatste dag van mijn vakantie. Het was mooi weer en ik was nog helemaal in relaxte stemming. Daar maakte ik dankbaar gebruik van om heel veel te lezen, ik denk dat ik er zo’n 400 bladzijden doorjaagde. Dat deed ik ook nog eens in het zonnetje in de tuin. Goed geprofiteerd dus.

Op mijn eerste werkdag was er wat minder nieuws, maandag hoorde ik dat de vader van iemand die ik ken gestorven is. Als lotgenoot stuurde ik een berichtje, niet met veel sterkte, want dat betekent niet veel, maar helemaal vanuit mijn eigen gevoel. Toen ik als antwoord een bedankje kreeg en de boodschap dat mijn berichtje tenminste eerlijk was, was ik blij dat ik hem met zoiets kleins toch een hart onder de riem had kunnen steken.

Dinsdag betekende het weerzien met een collega die bijna een jaar afwezig was geweest. Het zal voor haar een hele aanpassing zijn maar het was wel fijn om haar terug te zien en te zien hoe ze haar plaatsje in het team terug opneemt.

Net vakantie gehad en dan ziek zijn, daar leek het woensdag even op. Ik denk dat mijn lijf vooral even moest recupereren van de warmte, dus ik voelde mij niet top. Kwam daar nog bij dat ik een aantal afspraken had waar ik een beetje tegenop zag. Ik twijfelde even, maar ging toch maar werken dan doet het extra deugd als een klant heel dankbaar is dat ze bij mij terecht kon en echt iets aan de afspraak heeft gehad.

Donderdag voelde mijn lijf nog niet bepaald beter, dus sporten liet ik maar voor wat het was. Goede voornemens gaan nog altijd niet voor op een goede gezondheid. Een opkikker was wel dat ik de 1000e like kreeg op mijn blog hier en daar van WordPress een pluim voor kreeg.

Uitgenodigd worden voor de opening van een starter is altijd leuk want een compliment. Vrijdag gaf 1 van mijn starters een openingsreceptie voor haar nieuwe zaak in Borgerhout. Dat heeft zijn reputatie tegen, maar toen ik daar rondliep op de dag van het Offerfeest, had ik vooral het gevoel dat daar een hele gezellige vibe hing. Ik vond het mooi om te zien dat die buurtspirit er nog is.

En zaterdag was het opnieuw feest want vrienden van mij stapten in het huwelijksbootje. Soms vind ik dat moeilijk, maar gisteren was ik vooral echt oprecht gelukkig voor hen, zoals ze daar stonden te stralen voor het altaar en op het feest. En het geeft hoop, want ook zij waren niet meer piepjong toen ze elkaar leerden kennen, dus het is een mooi voorbeeld waar ik me aan kan optrekken.

Had ik dit lijstje nu nog wat kunnen illustreren met mooie foto’s, dan was het helemaal af, maar ik heb er veel te weinig aan gedacht om foto’s voor de blog te nemen. Volgende week beter.

12 gedachten over “Lieze checkt in #53”

  1. ‘k wens je veel energie en een pijnloze rug om nu na je vakantie je terug op je werk te kunnen gooien met volle goesting. ’t is lastig als je je niet top voelt, daar kan ik de laatste weken ook van meespreken (door banale vermoeidheid/verkoudheden)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s