Lieze checkt in

Lieze checkt in #71

img_0025

Terug naar het gewone leven na de feestdagen. Ik ging op 2 januari terug aan het werk, al was het best nog wel rustig op het werk dus konden we er rustig terug inkomen. Ik hoop alvast dat jullie 2018 mooi begonnen is.

Zondag moest er nog afscheid genomen worden van het vorige jaar. Dat deed ik op dezelfde manier als vorig jaar, op een feestje met vrienden. Heel ongecompliceerd allemaal, dicht bij huis. Het was leuk, maar ik was ook blij om de eerste keer van het jaar mijn bed te zien.

Uitslapen lukt niet meer zo goed, dus maandag was ik niet helemaal fris. Omdat het droog was buiten, besloot ik om een wandelingetje te maken. Deed echt wel deugd om buiten te komen en een frisse neus te halen.

En dan vlogen we er dinsdag terug in. Eigenlijk waren er best al wel veel collega’s op het werk en wij hadden geen richtlijnen uit de krant nodig om te weten hoe we elkaar een gelukkig nieuwjaar moeten wensen. Er werd heel wat afgekust en onze nieuwe collega’s werden warm verwelkomd.

Vanaf woensdag had ik ook terug afspraken met klanten. Eigenlijk voelde dat best wel fijn, er zijn heel veel nieuwe trajecten die de komende weken opstarten en het voelt een beetje als starten met een nieuwe lei met veel nieuwe contacten. Ik heb er zin in.

Donderdag had ik nog een laat kerstfeestje met vriendinnen. Wat bijpraten, cadeautjes uitwisselen en samen eten. En ondertussen was er iemand die met alle aandacht ging lopen, want dat effect hebben pasgeboren baby’s nu eenmaal.

Ik maakte vrijdag tussendoor even tijd om naar het containerpark te rijden. Hier stonden al eventjes een paar vuilzakken die weg moesten, maar het kwam er maar niet van. En dan kan ik echt blij zijn om daar vanaf te zijn en dat hoekje terug opgeruimd te zien.

IMG_2323.jpg

Om mijn gezonde voornemens uit te voeren, ging ik naar de markt. Daar staan een aantal hoevewinkels en zo komt het eten vers van het veld in mijn winkteltas terecht. Ik maak het mezelf nogal eens gemakkelijk om veel mee te brengen uit de supermarkt, maar je proeft toch wel het verschil. Toch maar eens wat vaker proberen om een tripje naar de markt te doen.

 

 

10 gedachten over “Lieze checkt in #71”

 1. Haha, stonden er rchtlijnen in de krant om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen?! Hoe absurd :-)
  Klinkt als een fijn begin van het nieuwe (werk)jaar! En dat marktvoornemen, daar sluit ik mij bij aan (al hoop ik dit jaar ook wel deels weer mijn eigen moestuin”markt” te hebben, maar tot dan…).

  Like

 2. Dat lijkt mij een leuk begin van het nieuwe jaar. Ik neem me vaak voor om biologischer (en zonder verpakking) te kopen maar het komt er nog te weinig van.

  Like

  1. Op dinsdag is het bij ons eigenlijk echt marktdag, maar dan geraak ik er jammer genoeg alleen maar eens tijdens een vakantie. Maar de afgeslankte markt op zaterdag heeft ook nog wel genoeg te bieden gelukkig.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s