Lieze checkt in

Lieze checkt in #75

img_0025

Zondagen zijn voor veel mensen heel fijn, maar als single is dat vaak de lastigste dag van de week. Ook Jasmine vond dat, dus beslisten we om vorige zondag samen door te brengen. Wat wandelen in de zeldzame zon, het begijnhof van Diest verkennen en de opgewandelde calorieën terug aanvullen met een lekker dessertje.

IMG_2389

Na mijn namiddagje als juffrouw op de hogeschool een tijdje geleden, mocht ik dat deze maandag nog eens opnieuw doen. Al was het nu niet voor studenten, maar voor docenten. Ik vond het behoorlijk spannend, maar het ging heel goed, al zeg ik het zelf.

Ik verbaas mezelf nog elke dinsdag dat ik zin heb om te gaan sporten, maar ik geniet nog altijd van dat uurtje Step & Dance. Naar de Zumba gaan lukt niet altijd, maar voor deze groepsles probeer ik toch echt wel mijn agenda vrij te houden. En als ik dan helemaal kan volgen met het dansje, dan ben ik helemaal een blij ei.

Ik deed woensdag op het nippertje nog een soldenkoopje. Ik zag Iris op Instagram reclame maken voor een fairwear trui en besloot om de economie nog wat te ondersteunen. Ik hoop dat ze er een percentje op krijgt, want ik denk dat die trui door haar deze week vaak over de toonbank is gegaan. Je bent een influencer of je bent het niet natuurlijk.

Als een vriendin een maatje zoekt om wat tijd te overbruggen en daar graag nog een etentje aan koppelt, dan zeg ik geen nee. Donderdag ging ik dus in de buurt eten en bijpraten na het werk. Als dat geen optimaal gebruik van de wachttijd is, dan weet ik het ook niet.

Lang naar uitgekeken en vrijdag was het zo ver, de zaalshow van Ish Ait Hamou. Ik was toch even stil toen ik na een aantal confronterende anekdotes en inspirerende verhalen heel wat stof tot nadenken had. Hoe geweldig dat die man zo’n podium krijgt en de wereld een beetje kan veranderen.

Mijn gsm doet de laatste tijd wat lastig. Hij is nog niet zo oud, dus ik wou proberen van nog wat vol te houden, maar toen hij zaterdag ineens zonder reden uitviel, was ik toch wat gefrustreerd. Nu had ik het geluk dat ik nog een voucher had van het werk om een nieuwe te bestellen, dus is de nieuwe gsm onderweg zonder dat ik hem zelf moet betalen, ideaal toch.

 

 

12 gedachten over “Lieze checkt in #75”

 1. Leuk dat je Diest bezocht heb! Ik wist niet dat Ish Ait Hamou ook zaalshows gaf; las tot nu toe maar één boek van hem, maar dat was wel de moeite, dus misschien moet ik zijn programma met optredens ook maar eens bekijken :-)
  En nu ben ik wel benieuwd naar die faire trui, want hoera voor fair wear :-)

  Like

  1. Vorig jaar gaf Ish lezingen over zijn boeken, dit jaar is het vele uitgebreider en spreekt hij over alle aspecten in zijn leven die hem Ish hebben gemaakt (dans, schrijven, zijn opvoeding, moslim zijn). Echt de moeite vond ik.
   Het is een trui geworden van Miss Green (de Lauren Emerald)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s