Lieze checkt in

Lieze checkt in #88

Lieze checkt in

Met de computer buiten zitten, dat is niet altijd even handig. Want op één of andere manier zit de zon toch altijd in uw scherm en ik heb moeite om mijn muis te vinden, maar ik probeer het toch om deze check in te typen en nog wat zonnestralen mee te pikken.

Vorige zondag was het heel ander weer, want toen onweerde het super hard. Gelukkig zat ik ondertussen gezellig op restaurant met mijn vriendinnen en hadden we geen last van de regen en de donder. En door het Griekse eten konden we ons misschien nog een klein beetje in het Zuiden wanen.

Ook maandag was het nogal regenachtig en daarom liet ik het uitstapje dat ik eerst wou doen toch maar schieten. Om niet heel de dag binnen te zitten sprong ik nog snel een winkel binnen, waar 2 vriendinnen aan het shoppen waren en zo werd mijn blitsbezoekje ineens een shop-uitje van een uur.

Dinsdag deed ik overdag niet zoveel, beetje lezen, beetje huisjes kijken, maar niet veel meer. Maar thuis zijn heeft ook zijn voordelen want dan staat er ineens een vriendin voor de deur met een overschotje verjaardagstaart en daar zeg ik uiteraard geen nee tegen.

De blogpost van afgelopen donderdag die stond al voor een stukje heel lang in mijn concepten. Door een gesprek dat ik woensdag had, vond ik de inspiratie om hem verder af te maken en het van mij af te schrijven. En ook al blog ik niet meer zo vaak de laatste tijd, ik merk toch vaak dat als ik het toch doe, ik er nog altijd veel voldoening uit haal.

Hoe ik er bij kwam om donderdag én een workshop én een infosessie op 1 dag te plannen, dat vroeg ik mezelf toch een beetje af op het einde van de dag. Ik wou de andere dagen van de week vrijhouden om administratie bij te werken, maar zo 2 dingen op 1 dag, was toch wel behoorlijk pittig. Ik was dan ook blij dat de werkdag er op zat en alles vlot was verlopen.

IMG_0156.jpg

Ik kon de week wel goed afsluiten, want vrijdag was het feest. Mijn collega die overlaatst met pensioen ging, moest immers nog in de bloemetjes gezet worden. Een leuke locatie aan het water, muziek, mooie woorden, collega’s en ex-collega’s, het was echt een leuke avond en een mooi afscheid.

En dan is er met dit weer maar één ding te doen in het weekend, relaxen in de zon. Zaterdag zette ik me bij mijn beste vriendin in de tuin om bij te praten, samen te eten en met haar dochtertje naar Ferdinand de stier te kijken. Meer moet dat niet zijn!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s