Lieze checkt in

Lieze checkt in #99

Lieze checkt in

Ik maak er deze keer geen klassiek overzicht van, want ik heb weer niet zo goed elke dag bijgehouden waar ik dankbaar voor ben. Wat niet wegneemt dat het niet goed is om er nu nog eens over na te denken. Wel lichtpuntjes dus, maar in een lijstje deze keer.

 • Cocktails (met en zonder alcohol) drinken in het café van een vriendin om de nieuwe cocktailkaart uit te testen.
 • Opruimen omwille van de verhuis van kantoor en al heel wat gedaan krijgen maar nog altijd rondkijken en vooral veel chaos zien.
 • Mexicaans eten met oude vrienden.
 • Een danske placeren bij het optreden van Cookies en Cream.
 • Starters van mij een goeie presentatie horen geven tijdens een jurymoment.
 • Afspreken bij een vriendin voor een drankje, met grote plannen om daarna nog op stap te gaan, maar uiteindelijk blijven hangen op haar terras met de vriendinnen en daar een hele leuke avond hebben.
 • Kunnen uitslapen en een dagje niks doen.
 • Een nieuw seizoen van Suits op Netflix
 • Toch een beetje beginnen uitkijken naar mijn vakantie.
 • Nog een leuke soldenkoopje doen

Nog een paar dagen werken en dan vakantie. Mooi weer wordt het in ieder geval al, dus de zon zal ik niet moeten missen, ook al ga ik niet op reis. En maar gewoon genieten van niet vroeg moeten opstaan, deadlines halen en tijd nemen om niks te doen.

7 gedachten over “Lieze checkt in #99”

 1. Oh, ik dacht even “hoera, een nieuw seizoen van Suits op Netflix”, maar hier staat het er nog niet op. Waarschijnlijk weer zo’n stom EU-niet EU verschil, boehoe :-)

  Verhuizen jullie dan naar die kerk nu?

  Like

  1. Het is wel nog maar seizoen 6 dat er hier bij gekomen is, dus nog niet het laatste.
   Nog niet naar de kerk, daar is eerst nog veel werk in, dus we gaan naar voorlopige accommodatie. Als de kerk klaar is nodig ik je zeker eens uit!

   Like

   1. Ah oeps, dan mag ik helemaal geen boehoe roepen, want seizoen 6 staat er hier al een tijdje op :-)
    Wel vermoeiend dat jullie twee keer gaan moeten verhuizen dan! Al verwonderde het mij ook wel al dat die kerk nu al klaar zou zijn :-)

    Like

 2. Cookies en Cream, ha leuk, dacht ik, die heb ik eens gezien in Leuven… maar na wat extra gegoogle verwar ik die duidelijk met een andere band: El Créme Glace Quès. Ook heel smakelijk en leuk om op een zomerse avond een danske te placeren :D

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s