Lieze checkt in

Lieze checkt in #114

 

Lieze checkt in

Ik had een weekje vakantie en dat heeft me eigenlijk best wel deugd gedaan. En waar ik in de zomer schrik had voor vakantiedagen, stonden er nu veel leuke dingen op het programma.Toppertjes

* Gaan wandelen met een vriendin en de calorieën er weer bij eten in de vorm van warme appeltaart met ijs.

* Vaak de vraag krijgen of ik niet naar de boekenbeurs ga. Wel nee, maar aangezien ik nog 2 boekenbons had liggen was een tripje naar de winkel een veel betere optie. Ik koos voor ‘Jij kan me helpen’ van Kristin Harmel en ‘Afgelegen’ van James Wood.

* Last minute toch nog naar het concert van Niels Destadsbader gaan. En zoals ze overal schreven was het inderdaad de moeite.

img_0580

* In de cinema gaan kijken naar de film Girl. Hij is redelijk traag, maar mooi in beeld gebracht en wat een acteerprestatie.

* Gaan lunchen met mijn meter en met volle handen thuis komen, want ze had bloemetjes gekocht voor mijn verjaardag en ze had nog poffertjes staan en de krant had ze toch al uit en mijn nicht had nog een zak noten binnengebracht.

* Gaan shoppen in Eindhoven en door de midseason sale leuke koopjes doen. Het duurde even voor ik mijn goesting vond, maar uiteindelijk kocht ik toch een paar dingen.

* Goed georganiseerde park&rides.  Om naar het Sportpaleis te gaan namen we de tram aan de Kinepolis, maar dat is nog niks tegen hoe de Nederlanders dat doen. Parkeren buiten de stad bij scholen of bedrijven die in het weekend dicht zijn en dan een gratis ticketje voor de bus. Kunnen we dat hier ook invoeren?

* The handmaid’s tale terug op tv. Wat een topreeks blijft dat toch.

* Het buurtfeest in Borgerhout dat dit jaar doorging in onze toekomstige kantoren, dus daar wilden we graag bij zijn. Mosselen eten in een kerk, het is eens iets anders.

Floppertjes

* Een dag migraine. Die komt toch nog geregeld roet in het eten strooien

* Mensen die de boodschap niet snappen. Als ik u overal negeer (of dat toch probeer) dan wilt dat misschien zeggen dat ik geen interesse heb om contact te houden.

* Het gevoel van nog altijd niet helemaal bijgeslapen te zijn na een week vakantie.

* ’s Morgens moeten krabben door het vriezen, het is weer zo ver.

4 gedachten over “Lieze checkt in #114”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s