Lieze checkt in

Lieze checkt in #134

Lieze checkt in

Toppers

* Het was voor werkgewijs een super drukke week. Maar daar geraken we als team telkens weer door met de steun van collega’s die bepaalde dingen willen overnemen of even een klankbord willen zijn. En dan stampen we tussendoor nog even een nieuwe campagne Toe voor de toekomst uit de grond op 24 uur tijd. En dan ben ik heel trots om van dat team deel uit te mogen maken.

* We gingen lunchen met een lieve ex-collega die vorig jaar op pensioen. Zij mist het werk waarschijnlijk niet, maar wij missen haar zeker wel als collega. Het was dus heel fijn om haar nog eens te zien.

* Het was carnavalstoet bij ons in de stad. Het was wel even wennen omdat het parcours aangepast was omwille van wegenwerken. We moesten dus van op een ander plekje volgen als normaal. Hopelijk volgend jaar terug zoals anders, dan passeert de stoet voorbij mijn nieuwe deur (allee deurgat, een deur zal er nog niet in zitten vrees ik).

* Mijn nieuwe armband die toekwam na lang wachten. Ik bestelde ook een nieuw scheermesje, een duurzaam deze keer, in plaats van wegwerpmesjes.

Floppers 

* Er woont een sluikstorter in mijn buurt. Op mijn afrekening van het vuilnis stond ineens een grote ophaling. En met groot bedoel ik dat ik in 1 keer meer vuil zou hebben buitengezet dan in heel 2018 samen. Ik was er zeker van dat dat niet klopte, maar de lezing blijkt wel juist dus er heeft gewoon iemand 15 kg vuil ik mijn vuilbak gekapt. Het gaat mij niet zozeer over die paar euro die het mij kost, maar zoiets doe je toch gewoon niet.

* Ik heb deze week 5 dagen en 4 avonden gewerkt. En ook al heb je dan nog het beste team om in te werken, dat was toch een beetje veel van het goede. En er blijft nog altijd heel wat werk over. Maar we blijven gaan.

Kleine gelukskes

* Een collega die op de Special Olympics in Abu Dabi een zilveren media wint!

* Alle mensen zijn een beetje blijer als de zon schijnt.

* Gewoon eens in de zetel kunnen zitten.

 

blogpost 17/40 van #40dagenbloggen

 

 

 

 

2 gedachten over “Lieze checkt in #134”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s