Lieze checkt in

Lieze checkt in #136

Lieze checkt in

Toppers

* Soms moet een mens ook de iets kleinere dingen van het leven vieren, dus ik wou wel wat tamtam maken rond het feit dat ik 5 jaar bij mijn huidige werkplaats werk. Heel veel hartjes voor mijn topjob en topteam.

* Mijn bouwvergunning werd deze week goedgekeurd (1 april brengt gelukkig niet alleen grapjes). We zijn dus weer een stapje verder.

* Op het werk hadden we deze week een groot event en dat was echt super goed. De sprekers waren allemaal heel interessant en de grote uitschieter was Dirk De Wachter die over ongelukkig zijn kwam vertellen, maar dat op zo’n geweldige manier kan dat de zaal geregeld hardop aan het lachen was.

Floppers 

* Ik loop al een hele week met tandpijn. De tandarts heeft ondertussen gezien dat het helemaal niet zo’n gigantisch probleem is, maar er blijft wel nog een zweertje over en dat doet echt geen deugd.

Kleine gelukskes

* Na 6 jaar doodergeren aan het schelle geluid van de afwasmachine die klaar is, eindelijk de handleiding eens lezen en dat ding kunnen afzetten.

* De paasbloemen die uitkomen.

* Home & Away marathon omdat ik 13 (!) afleveringen achter stond.

 

blogpost 28/40 van #40dagenbloggen

 

 

 

 

8 gedachten over “Lieze checkt in #136”

 1. Haha, sorry, dat van die afwasmachine en je daar 6 jaar aan ergeren, ik snap het helemaal en tegelijk is het ook wel grappig dat het zo lang geduurd heeft vooraleer je gezocht hebt hoe je het kon aanpassen :-)
  Maar vooral: hoera voor de bouwvergunning! En je vijfjarig werkjubileum; zolang heb ik nog nooit ergens gewerkt…

  Geliked door 1 persoon

 2. Proficiat met de bouwvergunning! Nu kan het echt beginnen meid!
  En toen ik Home & Away las, moest ik denken aan heel wat jaren terug. Ik heb dat ook gevolgd en onlangs kwam ik er toevallig op uit op tv. Irene en Alf zijn er nog steeds!!!!!!!! En dat donkere meisje dat vroeger de diner had (die Griekse) dacht ik ook te herkennen :-) Zalig!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Misschien moet ik ook die van de microgolfoven ook eindelijk eens lezen in plaats van daar elke keer dezelfde functie te gebruiken. Ik denk dat er echt nog een wereld voor me kan open gaan als het aan komt op mijn huishoudtoestellen :-)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s