9 gedachten over “Moederdag”

  1. Mooi. Veel courage vandaag. Voor mij is dit de niet-emotioneel-beladen moederdag, omdat ik oorspronkelijk niet van Antwerpen ben, maar moederdagen kunnen snijden hé.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat boek net gelezen… Ik kan het me niet helemaal voorstellen hoe het is om een moeder te verliezen. De mijne is de voorbije drie jaar twee keer dicht bij de dood geweest, en al kan ze me soms het bloed van onder mijn nagels halen, het zou niet hetzelfde zijn zonder haar. Heel dikke virtuele knuffel!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s