Lieze checkt in

Lieze checkt in #162

Lieze checkt in

Deze week was het 5 jaar (wat vliegt de tijd) dat mama gestorven is. Ik dacht dat ik er niet echt bewust mee bezig was, maar merkte op sommige momenten toch dat ik niet helemaal in mijn goede doen was. Sorry dus voor degenen die daar last van hadden. Ik kreeg trouwens wel een paar lieve berichtjes/kaartjes van vrienden, wat heel erg deugd deed.
Verder was de week niet veel bijzonders.

Toppers

* Op mama haar verjaardag ging ik naar Downton Abbey kijken in de cinema. We hebben ooit het begin van de reeks samen gekeken, maar toen ben ik afgehaakt. Een paar jaar geleden heb ik toch alle afleveringen gezien en ik wil graag geloven dat we misschien samen voor haar verjaardag naar de film zouden zijn gegaan.

* Omdat ik wat wou sparen voor de bouw had ik dit jaar geen ticket gekocht voor het concert van Niels Destadsbader. Maar toen een paar mensen maandag lieten weten dat hij 100 tickets weggaf aan Anneliezen om zich te ‘excuseren’ voor het feit dat hij haar laat zitten in zijn nieuwste single, deed ik toch maar mee. En nu kan ik dus in december toch nog gaan, gratis en voor niks :-)

Floppers 

* Een paar weken geleden dacht ik nog dat een potje soep laten vallen lastig was. Dat had me echter in niks al voorbereid op vorige zondag toen er door een stom foutje ineens 4 liter wasmiddel op de vloer van mijn waskot lag. Die vloer is ongetwijfeld wel nog nooit zo proper geweest als na afloop van heel dat debacle.

Kleine gelukskes

* buiten moeten komen net op het moment dat het even droog is tussen 2 buien

18 gedachten over “Lieze checkt in #162”

 1. Ik kan me inbeelden dat het toch een effect op je heeft, zelfs al is het al een aantal jaren geleden. Gelukkig waren er leuke dingen om het onderhuidse verdriet te counteren. Gratis tickets dan nog :-)

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat is echt een merde om op te kuisen hé, dat gemorst wasmiddel. Wij hadden laatst bekan een pot choco op de grond laten vallen en toen was ik toch ook ff dankbaar dat dat niet gebeurde.
  En zalig van dat ticket! Toffe actie ook van de Niels :)

  Like

 3. Hmm zo’n verjaardagen. ‘k Besef nu ook hoe moeilijk die zijn/ zullen worden. Dikke knuffel.

  Wat voor karma heb jij dat vond dat je vloer supergepoetst moest worden met zeker voldoende wasmiddel??

  sorry aan alle Anneliezen, wat een grappige leuke actie

  Like

 4. Fijn dat je ondanks dat het een lastige week was – ik vermoed dat die dag altijd wat geladen zal blijven -, je toch zoveel fijne dingen beleefd hebt.
  Grappig ook wel hoe je toch een positieve draai geeft aan dat wasmiddel :-)

  Like

 5. Heel moeilijk om op zo’n dagen efkes terug geconfronteerd te worden met zo’n vreselijk verlies – al zal dat waarschijnlijk nooit ver uit je dachten zijn…
  Ik heb ooit eens een flinke portie wasmiddel gesmost, maar 4 liter is nog wel een pakske meer miserie om op te kuisen amai :-D

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s