Lieze checkt in

Lieze checkt in #169

Lieze checkt in

Ik moet eens leren om bepaalde dingen op te schrijven in de loop van de week. Soms doe ik dat heel braaf maar deze week dus niet en nu zit ik al de hele tijd te denken op iets dat ik hier wou toevoegen maar ik ben het totaal kwijt. Gelukkig zeker niet alles vergeten.

Floppers

* Ik startte het begin van de week met een slechte nacht, ik sliep echt amper en dan neem je dat de rest van de week mee natuurlijk. Heb de indruk dat ik het nu nog wat voel.

Toppers

* Ik had deze week een afspraak om mijn banden te laten wisselen, net als heel veel andere mensen. Het was dan ook even wachten en ik was vergeten om lectuur mee te nemen om me bezig te houden. Komt na 5 minuten een vriend binnen die ik al even niet meer had gezien. Als je kan bijpraten, dan vliegt de tijd ineens om.

* Het gelijkvloers van mijn huis staat er en alles blijft redelijk goed volgens plan te verlopen. Dat het zo maar mag blijven.

* Een drukke maar fijne week op het werk. In november is het altijd Dag van de Ondernemer en dan gaan we heel wat bedrijven bezoeken. Er zat toevallig ook eentje bij waar ik materiaal voor de bouw ga bestellen dus het was wel fijn om dat eens achter de schermen te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s