Lieze checkt in

Lieze checkt in #173

Lieze checkt in

Kerstvakantie mannekes, wat had ik die nodig na het drukke najaar.

Floppers

* Nog steeds iets te veel muizenissen in mijn hoofd maar hopelijk zorgt de vakantie niet alleen voor rust voor het lijf maar ook rust in het hoofd.

Toppers

* Mijn kerstvakantie begon al vroeg, want ik ben als sinds woensdag thuis. Te hard gewerkt dit jaar dus had nog vakantiedagen over. Dat maakte dat ik de voorbije dagen nog heel wat boodschappen van mijn lijstje kon schrappen zonder dat ik daarvoor op de drukste momenten in de winkel moest zijn.

* Ik ging op de valreep voor mijn bucket list nog naar het Red Star Line museum, iets dat ik al jaren eens wilde doen. Het was niet helemaal wat ik er van verwacht had (ik linkte het nog net iets te hard aan Titanic), maar eigenlijk is dat alleen maar positief geweest. Ik heb jaren geleden Ellis Island in New York al bezocht en nu kreeg ik dus eens de andere kant te zien.

* De voorbije jaren ging ik in de week voor Kerstmis telkens met papa en zus naar een Iers kerstconcert. Dit jaar stond dat niet geprogrammeerd (ik heb mijn dosis Ierland natuurlijk in de zomer al gehad). Toch zat ik in het cultureel centrum deze week want deze keer gingen ze voor een lokale zangeres die een aantal gasten bij had. Knap om dat kleine meisje uit de buurt op het podium te zien knallen.

Kleine gelukskes

* Klaus, de kerstfilm van Netflix, aanrader.
* warme woorden van een collega
* gratis parking vinden
* 2 gepensioneerde collega’s die nog eens hallo kwamen zeggen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “Lieze checkt in #173”

  1. Ah leuk dat je al wat vroeger vakantie had! Ik ging zaterdag naar de Delhaize en het was daar toen al alsof mensen bang waren dat ze geen eten meer gingen hebben voor kerstavond. Ik ga Klaus toch eens bekijken denk ik deze vakantie :)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s