Lieze checkt in

Lieze checkt in #176

Lieze checkt in

Floppers

* Mijn slecht slapen probleem bereikte deze week wel echt zijn hoogtepunt. Ik lig lang te denken op vanalles, als ik inslaap slaap ik niet door en ik ben vroeg wakker. Iemand zei dat het wel eens de volle maan zou kunnen zijn en van iemand anders kreeg ik een mindfulness oefening om mijn hoofd af te zetten die ik eens ga proberen. Wat het ook is, ik hoop maar dat het volgende week wat beter is, want ik voel me super moe momenteel.

* Ik had een klein paniekje toen mijn architect belde om te zeggen dat er iets mis was met mijn gevelstenen. Gelukkig is het opgelost geraakt en ligt de bouw niet stil, maar problemen op de bouw kosten meestal geld, dus ik ga het nog voelen in mijn portemonnee.

Toppers

* Sinds een paar jaar spreken we met de vriendinnen af rond de feestdagen en wisselen we een klein cadeautje uit. Vorige zondag gingen we ontbijten en kreeg ik een mooie poster waarvoor ik alvast kan beginnen nadenken over een plekje in het nieuwe huis.

* Nu het niet meer op mijn doelenlijstje staat, ben ik 2 keer in dezelfde week gaan wandelen. Als er iemand anders je meevraagt is de motivatie nu eenmaal een pak groter dan dat ik alleen moet vertrekken. Eigenlijk hebben we toch echt mooi weer voor de tijd van het jaar.

* Ik heb een nieuwe telefoon. De batterij van mijn vorige begon de geest te geven en heel handig is het niet als je om de halve dag moet opladen. Ik ben er wel even mee bezig geweest om alles helemaal te installeren, maar ik denk dat ik rond ben. Was vooral blij dat ik mijn oude WhatsAppjes niet kwijt ben, een paar dingen die daar in staan koester ik toch een beetje.

Kleine gelukskes

* een extra gaatje kunnen maken in de broeksriem.
* een goed gesprek met een collega, soms krijg je meer dan je verwacht had.
* klinken op het nieuwe jaar op de nieuwjaarsreceptie van het werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 gedachten over “Lieze checkt in #176”

 1. Ik heb hetzelfde slaapprobleem! Ik val soms in slaap voor televisie, en als ik in bed lig begin ik na te denken. Vaak over dingen die ik nog moet doen. Maar ook over fijne dingen. Dan kijk ik er zo enthousiast naar uit dat ik niet kan wachten tot de volgende dag en wakker blijf. Voor mij werkt 1 remedie: keihard werken, dan val ik van vermoeidheid toch in slaap

  Like

  1. Ik ben nu vaak moe in de vroege avond en als het dan bedtijd is kan ik niet inslapen. Heel frustrerend. En je zou dan denken dat ik er niet uit geraak maar vanochtend was ik om 6u30 wakker 😕
   Ik hoop dat het voor ons beiden betert dan!

   Geliked door 1 persoon

 2. Oh, vreselijk, dat slapen. Ik heb ’t ook. Te veel onrust in mijn hoofd. Vanmorgen sliep ik uit, tot half acht. Dat had ik een jaar geleden vroeg wakker genoemd, maar nu voelde het heerlijk. Alles beter dan vijf uur wakker… Ik hoop dat het snel beter wordt (voor ons allebei;)).

  Geliked door 1 persoon

 3. Ook hier vaak slaapproblemen. Inslapen is meestal geen probleem, maar ik word vaak rond 4 of 5 uur wakker en dan begint mijn brein op volle toeren te draaien… Ik hoop dat het snel opgelost raakt, want vermoeidheid laat zich op veel vlakken zien. Courage!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ademhalingsoefeningen helpen mij altijd super goed als ik niet goed in slaap geraak. Gelukkig de laatste tijd geen last van slecht slapen. Ik zou zelfs te veel slapen, wat dan ook weer niet goed is (en zo is’t altijd iets hé :p).

  Geliked door 1 persoon

 5. Hihi, dat extra gaatje in de broeksriem :-) Recent ook gehad en dat was inderdaad een tof klein gelukske :-)
  Ik hoop dat je ondertussen al weer beter slaapt! Duurt al een tijdje he, ondertussen bij jou?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s