Lieze checkt in

Lieze checkt in #177

Lieze checkt in

Ik hou het eerder kort vandaag, want niet in topconditie vrees ik.

Floppers

* Dat die topconditie ontbreekt ligt aan snot. Ik voelde het donderdag al een beetje aankomen maar hoopte toen nog dat mijn keelpijn lag aan het feit dat ik veel had moeten praten de dag ervoor. Maar het bleek dus wel echt een verkoudheid zijn en ik loop nu al het hele weekend met een suffe kop. Gewoon maar even doorstaan, al hoop ik dat het snel over is.

Toppers

* Nog eens gaan eten in Leuven met de studievriendinnen. Als ik de stad binnen rijd, blijft dat toch altijd heerlijk nostalgisch. En gelukkig zit er iemand in het gezelschap die daar altijd de lekkere plaatsjes weet te vinden om te gaan eten.

* Ik ben in het verleden wel eens over mijn grenzen gegaan op het werk. Door een voorval eind vorig jaar heb ik eens helemaal foert gezegd en dat andere uiterste is natuurlijk ook niet goed, maar ik merk wel dat ik een aantal dingen nu net iets beter kan loslaten. Het voelt soms nog onnatuurlijk om op die manier voor mezelf te kiezen, maar ik ben wel trots dat ik het zo probeer.

* Hulp geven doe ik graag, hulp vragen vind ik vaak nog moeilijk. Nu met de bouw moet ik dat echter vaak doen want er zijn zoveel dingen waar ik geen verstand van heb. Deze week kon ik eens iets terugdoen voor iemand die me al veel geholpen heeft omdat er eens iets was waar hij geen verstand van had en ik wel. Niet dat ik het gevoel had dat het ‘voor wat, hoort wat’ moest zijn hoor, maar nu hoefde ik eens niet degene te  zijn die moest zeggen dat ze er niks van snapte.

Kleine gelukskes

* een nieuwe gsm die ik niet om de halve dag aan het stopcontact moet hangen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #177”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s