Lieze checkt in

Lieze checkt in #178

Lieze checkt in

Nog maar eens een vluggertje vandaag, als er niet veel gebeurd kan je immers ook niet zoveel schrijven :-)

Floppers

* Die verkoudheid van vorige week heeft me best lang achtervolgd. In het begin van de week was ik echt ellendig en nu loop ik nog altijd rond met de zakdoek dus ik ben er nog niet helemaal van af. Slapen met een verstopte neus is ook geen pretje, dus het energiepeil kan hier nog wel wat omhoog.

Toppers

* Vorige zondag hadden we met mijn peter afgesproken om nog te gaan eten voor nieuwjaar. Aangezien ze niet heel dichtbij wonen hadden ze mijn huis enkel nog maar op plan gezien maar ondertussen is er natuurlijk al zoveel meer dan dat. Een werfbezoekje drong zich dus op en ik kon fier laten zien wat het gaat worden.

* Er waren al 3 weken plannen om een dagje te gaan uitwaaien aan zee maar de vorige 2 zaterdagen lukte het niet. Gisteren was de agenda leeg dus trokken we er op uit. Dat het net een hele koude en mistige zaterdag was, was een beetje een domper. Maar hé, het was om uit te waaien en dat was zeker geen probleem.

Kleine gelukskes

* een lief telefoontje van een collega
* terug door mijn neus kunnen ademen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Lieze checkt in #178”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s