Lieze checkt in

Lieze checkt in #181

Lieze checkt in
Het was niet zo’n beste week. Slaapgebrek, een paar ambetante gevalletjes en dan ineens nog een fout die voor een financiële tegenvaller zorgt en dan crasht een mens. Typisch een geval van de druppel die de emmer doet overlopen en die me zoveel energie koste dat alleen een paar flinke huilbuien het resultaat konden zijn.

Op het werk wordt het tijd dat er een nieuwe directeur komt, want je voelt dat er heel wat frustraties rondvliegen die nu niet echt worden aangepakt omdat er geen baas is. En ook mijn klanten lieten het wat afweten door vaak nog heel last minute te annuleren. Dat is geen ramp maar het is wel lastig en hun slechte planning maakt dat ook mijn planning in de soep loopt.

Ik ging ook maar met een heel klein hartje op mijn werf kijken maandag en had al nachtmerries over gevels die zouden omliggen, omgevallen kranen of een boom die op mijn huis was gevallen. Dat was gelukkig niet zo. Maar heel veel kon er niet gewerkt worden en ik hoor de wind alweer hard tekeer gaan, dus ik hoop maar dat het deze keer ook zo goed afloopt.

Veel toppers heb ik dus deze week niet te vertellen. En voor de floppers zijn er niet direct oplossingen, maar gelukkig waren er wel een paar mensen die zelfs tijdens de huilbuien even een luisterend oor wilden bieden. En hopelijk waaien vandaag de zorgen wat weg en wordt het volgende week beter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 gedachten over “Lieze checkt in #181”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s