Lieze checkt in

Lieze checkt in #187

Lieze checkt in

Ik heb een tijdje zitten twijfelen of ik deze week wel over hoogte- en laagtepunten zou spreken, want alle dagen lijken natuurlijk wel nogal hetzelfde. Ik doe toch maar een poging, al is het maar voor mezelf om een oppepper te hebben, want ik kan het eigenlijk wel een beetje gebruiken.

Dompers

* Ik heb nog altijd heel weinig schrik om ziek te worden. Maar ik merk wel dat ik neerslachtiger word door het alleen zijn. Ik zie op sociale media wel eens mensen zeggen dat ze jaloers zijn op mensen die niet met hun kinderen thuis zitten, maar weken niemand kunnen vastpakken in deze moeilijke periode en alleen maar mensen digitaal kunnen spreken is echt niks om jaloers op te zijn. Ik snap dat je die kinderen wel eens achter het behang wil plakken, maar ik gok dat je ook wel heel erg van hun knuffels geniet.

Uitschieters

* Ik worstelde de laatste maanden een beetje met mijn job, die 5 year itch, weet je wel. En dan kwam er nog die waarschuwing van mijn hart om wat meer afstand te nemen. Nu we allemaal thuis werken heb ik wel echt terug de sterkte van ons team ervaren en voel ik me daar ook weer beter in. En ik had een gesprek met onze nieuwe directeur (gestart bij het begin van de lockdown, jawel) dat naar mijn gevoel goed verliep en dat ook weer motivatie gaf. 

Kleine gelukskes
* quizzen met 1200 andere mensen op Kahoot
* bloemetjes van de beste vriendin
* collega’s die bellen voor een babbeltje omdat ze weten dat ik alleen zit
* een fietstochtje naar de werf en het te warm hebben met een jas aan
* extra korting scoren op mijn vloer omdat de winkel nu enkel online werkt
* het eerste ontwerp voor mijn keuken digitaal al eens kunnen bekijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 gedachten over “Lieze checkt in #187”

  1. Haha, ik had vorige week zelf zo’n Kahoot-quizje gemaakt voor mijn vriendinnen. Bleek in de smaak te vallen en nu doe ik het elke dag 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s