Lieze checkt in

Lieze checkt in #190

Lieze checkt in

Ik had het deze week toch weer wat lastiger dan daarvoor. Ik zat voor Corona al met een aantal dingen te worstelen en die zijn door deze crisis natuurlijk niet zomaar verdwenen dus die kwamen weer wat meer de kop opsteken. En dan zit ik na te denken over de toekomst, zou enigzins actie willen ondernemen maar de situatie laat dat niet toe en daar word ik dan wat ambetant van. Wat niet wegneemt dat ik geen aandacht meer probeer te hebben voor wat wel goed gaat.

Kleine gelukskes
* mijn zus de paashaas die voor chocola en bloemen zorgt
* videobellen met mijn madammekes
* voor Pasen lekker eten bestellen bij één van mijn starters
* nog een tweede Paashaas lekkers voor de deur
* eindelijk de berg strijk weggewerkt
* het bericht dat mijn ramenfabrikant weliswaar in beperkte bezetting terug gaat opstarten
* een fijn adviesgesprek met een klant
* wandelingen in de zon, al is het hier maar in de omliggende straten
* dat er meer en meer andere berichten in de pers komen dan die gevuld met angst en paniek
* de laatste afleveringen van Suits seizoen 7 eindelijk op Netflix
* picknicken in mijn toekomstige tuin

 

8 gedachten over “Lieze checkt in #190”

  1. Ik kijk ook veel minder nieuws hoor. Maat nu zie ik op sociale media al eens artikels gedeeld worden met opiniestukken en dan kan ik kiezen of ik verder lees of niet, ideaal eigenlijk.

   Like

 1. Herkenbaar wat je zegt over het nieuws. Toen ik van de week een berichtje zag over een showbizzkoppel (boeit me echt totaal niet) was ik gewoon bijna blij. Geen corona, maar onzin! :)
  En hoe lang het nog gaat duren? Pff…geen idee. Wij horen hier morgen meer, maar ik vrees dat we alleen maar gaan horen dat de huidige maatregelen verlengd worden. En ik word er nu al gek van, van dat idee.
  Nouja, ik hoop voor jou en iedereen dat het toch niet al te lang meer gaat duren.

  Geliked door 1 persoon

   1. Mwa, eerlijk gezegd snap ik de regels niet goed. Volgens mij mag het, met maximaal drie mensen, maar het wordt wel afgeraden. Ik doe het zelf niet. Ben alleen één keer bij mijn moeder geweest. Op veilige afstand.

    Like

   2. Hier mag het eigenlijk zelfs niet op veilige afstand, behalve als je iemand hulpbehoevend moet boodschappen brengen of zo.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s