Lieze checkt in

Lieze checkt in #195

Lieze checkt in

Ik ging bijna zeggen dat ik deze week amper heb gemerkt dat Corona rondwaart in de wereld, maar dat is niet helemaal waar. Want ook al kon ik voor een aantal dingen veel meer terug naar normaal, het is natuurlijk een nieuw normaal. Maar eentje waar ik mee kan leven als dat betekent dat ik terug wat meer kan buiten komen en mensen zien. Voor mij was het alvast een topweek.

Mindermomenten
* De wegenwerken overal beginnen wel wat de spuigaten uit te lopen. Op sommige plaatsen zijn ze nu aan het werken omdat het rustig is op de baan, maar op een aantal plekken die al open lagen ligt alles stil en duurt het dus behoorlijk lang. Ik moet voor sommige verplaatsingen echt goed nadenken hoe ik nog op mijn bestemming geraak. En sommige mensen hebben het duidelijk gehad want negeren nu gewoon de borden, met alle miserie van dien.

Toppers

* Langs de velden fietsen terwijl de boer daar aan het maaien is. Die geur van vers gras mannekes, dat is toch zalig.
* Ik had het wat lang laten liggen, maar ik belde deze week nog eens met mijn meter en peter om te horen hoe het met hen was. Fijn om hen nog eens te horen. Hopelijk zitten we snel weer eens bij elkaar aan tafel.
* Ik werkte deze week terug een paar keer op kantoor en zoals ik al schreef, daar genoot ik echt heel hard van. Mensen begeleiden voelt voor mij toch net iets beter in het echt. Door het mooie weer kon ik met de fiets gaan werken en het is toch anders om voor en na het werk nog even onderweg te zijn in plaats van gewoon in mijn bureau thuis te kruipen.
* De manege ging terug open dus ik profiteerde er direct van om donderdag terug te gaan rijden. Net voor de lockdown was ik terug begonnen, maar dat was toen jammer genoeg van korte duur, dus nu het weer kan ga ik er dadelijk terug voor.
* Een afstandsbezoekje bij de beste vriendin om al plannen te maken voor culturele uitstapjes in het nieuwe theaterseizoen. Hopelijk kunnen we na de zomer opnieuw een aantal voorstellingen meepikken.
* Afspreken met mijn Coronabuddy om te barbecuën en hem te helpen met iets voor zijn werk en uiteindelijk gewoon friet met stoofvlees eten en samen Tiger King kijken. Niet helemaal de avond die we gepland hadden dus, maar wel nog altijd leuk.

4 gedachten over “Lieze checkt in #195”

  1. Wat een heerlijke lijst met Toppers! En ja, ik kan me goed voorstellen dat het heel anders is om uit je werk nog even te fietsen. Ik woonde vlakbij mijn werk en als ik écht even afstand moest nemen, sprong ik graag voor een ‘nutteloos’ rondje toch in de auto.

    Geliked door 1 persoon

  2. Zalig om je lijst met toppers te lezen! Fijn om te horen dat er slechts één mindermoment was voor jou deze week. Je balans helde door naar de goede en fijne kant :)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s