Lieze checkt in

Lieze checkt in #198

Lieze checkt in

Ik was hier weer een weekje afwezig. Het voelde aan als een heel chaotische week en schrijven schoot er gewoon over. En bloggen als ik geen zin heb, dat probeer ik te vermijden. Veel goed zou er waarschijnlijk niet van komen. Zeker niet nu ik weer zo slecht slaap, iets dat zich toch stilaan weer begint te wreken.

De voorbije week was ik een aantal keer op kantoor, maar werkte ik ook nog thuis. De planning daarvoor maakte ik niet zo heel strak, waardoor ik soms op het midden van de dag ineens moest verhuizen om een afspraak te gaan doen en heel efficiënt was dat misschien niet, dus dat is iets om in het vervolg toch iets beter in de gaten te houden.

De chaotische agenda werd nog versterkt door de firma die de boringen doet voor mijn warmtepomp en ineens aankondigde dat ze vrijdag zouden komen. Allemaal goed, maar daar moesten wel wat dingen voor in orde gemaakt worden en toen ging er nog wat mis met materiaal voor andere boringen, waardoor ik vrijdag heel vroeg ineens al in de auto zat om dat nog te regelen en er tot negen uur ’s avonds op de werf gewerkt werd. Wel een goeie reden om dan de frituur in de buurt al eens te testen.

Gelukkig kon ik de week afsluiten met het eerste terrasje sinds lang. Ik was na die drukke dagen van plan om maar gewoon eventjes te gaan, maar uiteindelijk was het bijna 1 uur toen ik thuis was. Moet zijn dat het gezellig was om eindelijk nog eens bij te praten met de vriendinnen. Hopelijk komen er snel nog veel van die momentjes.

4 gedachten over “Lieze checkt in #198”

 1. Heerlijk zeg, om weer even met vriendinnen te kunnen bijkletsen. En dat gedoe met de bouw kost vast een hoop energie. Niet handig, bij de slechte nachten. Hopelijk deze week een beetje meer rust voor je.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bloggen is geen plicht, dus als je geen zin hebt, dan blog je niet. Ik vind het leuk als je iets schrijft. Ja, leuk dat het leven weer een beetje terug komt, alhoewel ik moeite heb met de steeds toenemende verplichtingen en keuzes die ik weer moet maken. Dat rooft mijn energie, en deels mijn inslapen. Dus daar ga ik beter selekteren. Veel succes

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat is misschien nog het lastigste aan bouwen: dat eeuwige wachten en afhankelijk zijn van de goodwill van de aannemers e.d. Die bellen dan plots dat ze komen en je moet maar zien dat het past.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bij mij was het de afgelopen week (weken) ook wat kalmer op mijn blogkamertje, maar het was gewoon druk, dus ik snap je volledig! Ik ben ook niet een persoon die het als een moet’tje ziet. Wat leuk dat je zo genoten hebt van het terrassen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s