Lieze checkt in

Lieze checkt in #197

Lieze checkt in

Ik kan bijna niet geloven dat het al juni is. Gelukkig brengt juni het vooruitzicht van de zomer en van meer mogelijkheden in vergelijking met de voorbije maanden. Na het nieuws van woensdag begin ik al te dromen van iets gaan drinken met mijn vriendinnen, hopelijk komt dat er ook snel van.

Na een week die zo’n beetje alle kanten uit ging, was het in het begin van deze week toch ook nog wat oorlog in mijn hoofd. Maar gelukkig waren er voldoende lichtpuntjes om in de kijker te zetten.

* het was duidelijk dat ik te veel in mijn hoofd zat en dus nam ik me voor om ook momenten in te plannen dat ik vooral met mijn handen bezig was. Dat lukte zeker nog niet elke dag, maar ik probeerde het in ieder geval wel.
* Ik kreeg een berichtje van een vriend waarop ik reageerde met een retorische vraag. Hij nam dat echter super serieus en stuurde dus een onderbouwd antwoord terug. Typisch iets voor hem eigenlijk, maar het heeft me echt hardop doen lachen en dat kon ik toen echt wel gebruiken.
* Papa was jarig en bestelde lekker eten bij het restaurant waar we wel vaker gaan om iets te vieren. Zo hoefde het helemaal geen verjaardag in mineur te zijn, ook al was het dan op zijn eigen terras in plaats van in een ander kader.
* Een vriendin stelde spontaan voor om te gaan wandelen. We hadden al langer gezegd van dat eens te doen, maar het was er nog niet van gekomen. Maar nu merkte ze dat ik het wel kon gebruiken en het was ook echt gezellig.
* Het was deze week online starterdag, wat betekent dat ik en mijn collega’s heel veel vragen beantwoorden van mensen die een zaak willen beginnen. Dat is al een paar jaar online, met dat verschil dat we als experten meestal met z’n allen samen zitten en dat kon dit jaar natuurlijk niet. We hadden wel een online groep in Teams waar we zelf wat stoom konden aflaten en support konden vragen en dat was eigenlijk bijna even goed als het echte werk.
* Ik luister al jaren met veel plezier naar Tom De Cock op MNM als ik naar huis rijd. Nu hij er mee stopt, wou ik zeker zijn laatste uitzending horen. Ik vind dat die echt een talent heeft om bepaalde lastige thema’s toch te brengen op maat van iedereen en daar respectvol mee om te gaan. Ik heb hem via het werk ook een aantal keer ontmoet en dat was echt een aangename kerel.
* De week eindigde met goed nieuws op de bouw. Ik moest er wel een hoop telefoontjes voor doen en mensen achter hun veren zitten, maar met resultaat. Er is een datum voor het plaatsen van de ramen! Aangezien heel wat dingen daar op aan het wachten waren, kan ik nu dus verder plannen en nu durf ik echt wel terug geloven dat verhuizen dit jaar moet lukken.

2 gedachten over “Lieze checkt in #197”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s