Lieze checkt in

Lieze checkt in #202

Lieze checkt in

Mijn vakantie is begonnen. En waar ik een paar maanden geleden nog dacht, ik zie wel wanneer ik verlof neem, merkte ik de laatste weken toch dat ik er heel erg nood aan had en dat het hoog tijd was. 

Mindermomenten
* Ik ben duidelijk niet de enige die toe is aan vakantie. Wat was dat seg donderdag met lastige telefoons op het werk. Gezaag over alles: bij mij klagen dat een collega in vakantie is want ze hebben die nodig, mensen die totaal niet gemotiveerd zijn, iemand die klaagt dat het kinderachtig is dat je in Vlaanderen Nederlands moet kunnen voor je zaak en mensen die je maanden niet hoort maar je dan dringend nodig hebben als je laat weten dat je in verlof gaat.

* Om nog even verder te gaan met een werkfrustratie. Deze week 2 keer een vraag gekregen van collega’s met dan als boodschap dat ze het niet aan iemand anders willen vragen want dat die al zoveel werk heeft. Tof dat je die ander niet wil lastig vallen, maar heb je er misschien al bij stil gestaan dat ik in mijn laatste werkweek waarschijnlijk ook nog wel vanalles te doen heb?

Gelukskes

* Een uitstapje naar de kinderboerderij met vrienden (en kindje natuurlijk). Het was geen denderend weer, maar anders was ik zondag niet buiten gekomen denk ik.

* Niet bepaald zomerweer deze week, dus ik ging al gewoon met de auto naar kantoor vrijdag. Ik zat denk ik echt net 2 minuten aan mijn bureau toen het ineens super hard begon te gieten. Heb ik daar eventjes geluk gehad seg!

* De beste vriendin is jarig en ook al moest het feestje nu misschien een beetje kleiner dan in normale omstandigheden, dat deed niks af aan de gezelligheid. Met de vriendinnen samen in de tuin, zelfs nog plonsen in het verwarmde zwembad,  met een lekker drankje er bij is een feestje in je kleine bubbel nog altijd gewoon een fijn feestje.

4 gedachten over “Lieze checkt in #202”

  1. Als ik zo over je werk lees moet ik toch blij zijn met mijn werk wat 24/7 doorgaat en stopt zodra mijn collega er is. Kinderboerderijen zijn altijd leuk, maar met een kleintje van die leeftijd nog meer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s