Lieze checkt in

Lieze checkt in #209

Lieze checkt in

Het was een lastige week. Ook voor het zonnetje blijkbaar. Mijn verwarming is hier zelfs spontaan opgesprongen vanmorgen. Kunnen we wel nog een nazomertje krijgen alstublieft? Dat zou echt deugd doen voor mijn gemoed.

Mindermomenten
* Het gaat hard op mijn bankrekening. Veel facturen van aannemers die op korte tijd in de brievenbus of mailbox vallen. Die uitgaven waren uiteraard voorzien. De verkeersboete jammer genoeg niet. Eigen schuld, dikke bult natuurlijk.

* Ik besloot vorige zondag om dat lastige to do lijstje waar ik vorige week over sprak maar ineens aan te pakken, dan was ik er van af. Alleen was het daar niet mee opgelost, want het ging vooral over dingen bevragen bij aannemers en bij de helft van de dingen heb ik nog minstens 1 keer achterna moeten bellen voor er schot in de zaak kwam. Wederom was moeilijk doen hetgene dat er voor zorgde dat je ze in gang krijgt.

* Vrijdag ging er een gigantische stortbui over de werf. Het zand er rond werd dus vooral modder. En dan moet je uitkijken waar je rijdt. Ik was echter een beetje snel bij het vertrekken en reed vast. Gelukkig was er nog een aannemer op de bouw die mij er vlotjes uit heeft kunnen trekken.

Gelukskes

* Na mijn neef een paar weken geleden kwam nu ook mijn nicht met haar zoontjes eens kijken op de bouw. De kindjes leefden zich uit op de bergen zand die er nog liggen en wij konden na weken (of zelfs maanden) nog eens wat bijpraten. We hopen op een Kerstfeest samen met de familie.

* Zoals jullie al konden lezen heb ik mijn huur opgezegd en komt verhuizen naar mijn eigen huis nu wel echt dichterbij. Nog 3 maanden en ik hoef niet meer te spreken over naar de bouw gaan, maar over thuis zijn.

* Om even tegengewicht te geven tegen het geklaag over aannemers hier tegenwoordig: er zijn er zeker ook nog van hun woord. Er zat een scheur in mijn geplakte muren en de bezetter is dat heel snel komen in orde maken zodat je er al niks meer van ziet en er wordt ook nog volop vloerverwarming gelegd om klaar te zijn voor de chape komt.

9 gedachten over “Lieze checkt in #209”

  1. Ik lees al even graag mee, maar reageerde nog nooit.
    Leuk dat je nu een concrete verhuisdatum hebt om naar uit te kijken! Ik duim voor een vlotte laatste drie maanden zodat de timing zoals je ze in je hoofd hebt zeker lukt!

    Like

  2. Oeps, ik zou behoorlijk in de stress schieten als mijn auto vast kwam te zitten. Gelukkig is er genoeg stevig materiaal voorhanden op zo’n bouwplaats om je weer (letter en figuurlijk) op weg te helpen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s