Lieze checkt in

Lieze checkt in #214

Lieze checkt in

Ik kreeg vorige week heel wat lieve berichtjes van mensen die me toewensten dat het snel beter zou gaan toen ik zei dat er veel in het hoofd spookte. Er spookt zeker nog heel wat, maar ik voel me al een pak beter op dat gebied.

Mindermomenten
* Het was de week van het overlijden van mama en ik had het er moeilijk mee. Het gemis was ineens weer heel groot, misschien ook omdat er heel wat dingen gebeuren in mijn leven nu die ik graag met haar had willen delen.

Grote schoonheid

* Ik kan via het werk een opleiding volgen die ik super interessant vind. Het gebeurt wel vaker dat we opleidingen begeleiden maar als je dan iets kan doen waar je zelf iets aan hebt, dan is dat extra leuk. De opleiding is maar met een klein groepje, wat maakt dat ze veilig fysiek kan doorgaan en ik hou toch echt wel van de dynamiek die dat geeft en die ik online mis. Ik kijk dus al uit naar de volgende sessie.

* Ik bestelde deze week de vloer voor boven. Een deel had ik al ongeveer gekozen, maar moest ik nog even afkloppen. De laminaat daarentegen moest ik nog helemaal kiezen. Op aanraden van mijn schoonbroer kwam ik terecht in een speciaalzaak en daar was de deal redelijk snel beklonken. Ik had dat eigenlijk wat te lang uitgesteld dus nu ben ik weer iets geruster dat ik dat kan afstrepen van de to do lijst.


* En dan nog even een klepper. Het is geen nieuwtje van deze week, maar ik wil het nu wel graag met jullie delen. Sinds kort is er iemand waar ik al eens naast mag wakker worden ’s ochtends en dat is een heel leuk gevoel. Ik vertel er binnenkort nog wel eens wat meer over, maar de korte versie is dus: Annelies is verliefd!

Kleine gelukskes

* Uitgebreid ontbijten in het weekend.
* Na maanden nog eens infosessie geven en dadelijk weer merken hoe tof ik dat blijf vinden om mensen zo dat eerste stukje van de puzzel te kunnen geven.
* Inhoudelijk zeg ik er niks over, maar dat onze regering samengesteld is uit een mix van leeftijden, mannen en vrouwen en mensen met verschillende achtergronden vind ik in ieder geval een positief gegeven.
* Ik zag ineens een aantal mensen heel lyrisch over het album van Taylor Swift en nu ik deze week geluisterd heb, snap ik bij heel wat nummers helemaal waarom.

18 gedachten over “Lieze checkt in #214”

  1. Ooh, die klepper is wel heel fijn nieuws! Geniet ervan!
    En inderdaad, nog los van wat deze regering inhoudelijk gaat presteren, is de diversiteit een verademing. Het verschil tussen de foto van de regering Michel en deze is sprekend.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s