Lieze checkt in

Lieze checkt in #215

Lieze checkt in

Ik kan na deze week maar 1 conclusie trekken: de hele wereld is blij dat ik eindelijk van straat ben ;-) Bedankt in ieder geval voor alle reacties, ik ben ook nog altijd heel blij hoor.

Mindermomenten
* Ik had een paar keer serieuze hoofdpijn deze week. Misschien de tijd van de maand, misschien gewoon toeval, ik weet het niet. Het maakte in ieder geval dat ik niet altijd zo geconcentreerd kon werken als dat ik wel had gewild.

Grote schoonheid

* Mijn favoriete installateur (aka mijn nieuwe vriend) was heel hard aan het werk op mijn werf deze week, maar zo hadden we ook veel kans om samen te eten en wat tijd met elkaar door te brengen omdat hij dicht in de buurt was.

* Zondag kwam een deel van de familie samen om samen iets te eten en zo eventjes stil te staan bij de sterfdatum (en verjaardag) van mama. Het was jammer dat niet iedereen er bij kon zijn omdat we dan met te veel zijn om het enigszins veilig te houden, maar het was toch al fijn om hen nog eens samen te zien. Nieuwtjes uitwisselen is toch leuker in het echt dan alleen aan de telefoon.

* Mijn zus werd deze week ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Wanneer we daar voor kunnen gaan feesten is nog niet beslist, maar het is in ieder geval fijn om naar uit te kijken. Ik weet dat ze dit al langer wou dus ik ben heel blij voor haar.

Kleine gelukskes

* De opluchting als een grote stapel strijk eindelijk is weggewerkt.
* De collega die ik nog gezien had op kantoor die negatief testte op Corona.
* Veel lekker eten, meestal zelfs zelf gemaakt.

9 gedachten over “Lieze checkt in #215”

  1. Leuk nieuws in de familie, het is altijd fijn als er zo’n dingen zijn om naar uit te kijken! Hopelijk krijg je de hoofdpijn onder controle. Ik heb er ook elke maand last van, leutig is het niet…

    Geliked door 1 persoon

  2. Natuurlijk zijn wij keiblij voor jou! :-D
    En zo leuk, een trouwfeest om naar uit te kijken! Ik heb toen ik aan het catsitten was bij mijn zus eens toevallig een boekje gevonden (dat lag op de salontafel) met daarin een gastenlijst en een lijst met mogelijke locaties dus euh… Benieuwd wanneer ze van plan zijn het ons te vertellen (want is intussen al een jaar geleden)!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s