Lieze checkt in

Lieze checkt in #225

Lieze checkt in

2021, daar ben je dan. Wat dit jaar gaat brengen weet ik niet. De voorbije jaren kon ik altijd toeleven naar het grote project huis, maar nu dat er is, komt er op het gebied van grote doelen een beetje een zwart gat. Want zelfs een lief zoeken hoeft ineens niet meer. We zien wel wat er komt. Hopelijk veel mooie momenten met dat lief in dat huis in ieder geval.

Mensen
De eerste week van de vakantie moest ik nog werken en wat het nogal rotweer, maar ik merkte dat veel binnen zitten wat op mijn gemoed werkte. Deze week wat dat gelukkig anders. Op oudjaarsdag ging ik met de beste vriendin, het kleinste vriendinnetje, mijn lief en de plusdochter een leuke speurtocht doen in het bos. Het was heel fijn om zo toch die dag iets samen te kunnen doen, ook al was het dan niet samen feesten ’s nachts. Op nieuwjaar deden we opnieuw een goeie wandeling, tot bij mijn papa thuis (die woont hier maar 2 km verder) om daar de beste wensen te gaan overbrengen. Mijn zus en schoonbroer kwamen ook nog even aan de deur, we gingen voor de nieuwjaarsbrief langs bij mijn schoonzus en er kwam nog een vriend even langs, dus mijn sociaal kantje is weer helemaal opgeladen.

Nostalgie
Gisteren keken we naar de special rond 30 jaar Samson en Gert. Uiteraard keek ik daar vroeger op zondag ook naar en had ik de cassetjes in huis. Het was dan ook heerlijk nostalgisch om die liedjes terug te horen. Al was het leukste van de avond misschien wel hoe mijn lief er naar zat te kijken. Die was ongetwijfeld nog grotere fan, want ik zag hem helemaal oplichten, alsof het 6-jarige mannetje eventjes terug naast mij zat in plaats van de dertiger die hij is. Zo schattig!

En zo zit de vakantie er op. Ik had misschien nog wel wat daagjes kunnen gebruiken, maar morgen vliegen we er weer in. Al wil ik dat vliegen zeker niet te hard doen, ik heb dan wel geen grote lijst met voornemens gemaakt voor dit jaar, als er iets is waar ik mee aan de slag wil gaan, dan is het om te matigen. Goed is goed genoeg. En daar naar kunnen leven, dat wens ik jullie ook allemaal toe.


9 gedachten over “Lieze checkt in #225”

  1. Leuk bericht! Ja een jaar zonder mega grote doelen, moet een beetje leeg aanvoelen. Maar gezondheid etc is toch ook een groot project? Minder zichtbaar als een huis maar zeker zo nuttig. Dus veel gezondheid, succes en liefde voor 2021!

    Like

  2. Ik was helemaal niet op de hoogte van die Samson-special, dus bekeek de heruitzending vanochtend en ben blij dat ik dat nog deed. Zo leuk! Ik had ook nog wel een paar dagen extra vakantie kunnen gebruiken, maar dat is bij mij altijd wel zo omdat de kerstvakantie toch altijd drukker is dan ik oorspronkelijk gedacht had haha.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s