Lieze checkt in

Lieze checkt in #243

Lieze checkt in

Ja kijk, hier ben ik dan toch weer met een check-in. Ik ga ze gewoon schrijven als ik er zin in heb en soms zal ik dan wel eens een weekje overslaan. Moet allemaal kunnen.

Dat was top
* Mijn lief houdt van kamperen en ik ben daar nu niet echt zo zot van. Maar glamping, daar kon ik wel mee leven. Dus toen ik bij een paar mensen op sociale media zag dat je dat kon gaan doen in een maïsdoolhof, boekten we heel spontaan een nachtje in de tent. We verkenden de omgeving, te voet en met de boot, en gingen natuurlijk ook op zoektocht in het doolhof. Toch al een beetje vakantie gehad dus met ons drietjes.

* Mijn beste vriendin was een tijdje geleden jarig, maar ik wist eigenlijk geen origineel cadeau meer te bedenken (na zoveel jaren heb je alles al wel eens gehad denk ik). Maar eigenlijk is tijd geven nog altijd 1 van de mooiste cadeaus, dus we gingen afgelopen donderdag naar een zomerbar in de buurt. Daar trakteerde ik op lekkere tapas, was er een nog lekkerder dessertje en konden we gewoon nog eens een paar uur bijpraten. Want de cadeau-inspiratie was dan misschien wel een beetje op, dingen om tegen elkaar te vertellen hebben we na al die jaren nog in overvloed.

Andere koek
* Ik zat vorige zondag ineens bij de huisartsenwachtpost. Mijn been zag er immers nogal slecht uit, met een grote gezwollen plek en aders die er nogal dik oplagen. Gezien er veel vaatziekten in de familie zitten en ik recent gevaccineerd was, maakte ik me toch wat ongerust dat het een aderontsteking kon zijn. Uiteindelijk bleek het een ontstoken insectenbeet te zijn op een ongelukkige plek waardoor mijn lijf zo hard reageerde. Goeie zalf hielp gelukkig snel.

* De kinesist raadde me na de behandeling daar aan om een bepaalde plek op mijn rug nog goed warm te houden. Ik diepte dus mijn kersenpitkussen op, ben ik er toch niet in geslaagd om dat in brand te steken zeker. Ik haalde dat uit de microgolfoven en dat is helemaal aan het smeulen. Oeps!

Kleine gelukskes
+ nog eventjes zwemmen voor het begint te regenen + een wandelingetje naar huis + een dubbele regenboog + bootje varen + met een vriendin afspreken in de speeltuin + nieuwe boeken van de bib + meer zon dan verwacht + Foodbag die zelden teleurstelt + mosselen eten + veel administratieve dingen regelen + een nieuwe ritueeltje met mijn vriend +

14 gedachten over “Lieze checkt in #243”

 1. Ik vind een activiteit eigenlijk altijd wel leuker als cadeau! Samen naar een zomerbar, een toffe activiteit, naar een concert of zo. Die dingen onthou je ook meer dan een zoveelste boek of plant denk ik haha.

  Geliked door 1 persoon

 2. Als ik mijn pittenkussen opwarm ben ik ook altijd bang dat ik het in de fik steek maar ik heb het tot nu nog nooit voor gehad gelukkig!
  Ik vind een activiteit ook een fijn cadeau moet ik zeggen. Samen eens iets gaan eten of een uitstapje doen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ervaringscadeaus zijn inderdaad top!
  Hopelijk is je been ondertussen beter. De insecten zijn dit jaar precies van een agressievere soort dan anders, heb hier ook al met een enorm dikke arm rond gelopen enkele weken geleden…

  Like

 4. Klinkt als een geslaagde week!

  Die overnachting ben ik wel benieuwd naar waar je dat hebt gedaan. 😅
  Die quality-time met jullie drietjes klinkt echt tof!!

  Met tijd en voedsel kan je niets misdoen al cadeau. :D

  Like

 5. Haha damn, een kersenpitkussen dat in brand schiet!! Dat moet verschieten geweest zijn :p En dju echt waar, ge zijt al de zoveelste waarvan ik een ontstoken muggenbeet hoor! M’n vrouw moest onlangs ook naar de dokter gaan ermee, ’t is echt zot dit jaar.

  Geliked door 1 persoon

 6. oh ja kersenpitkussens zijn keigevaarlijk. Ook al een laten smeulen. Jakkes. Nu gebruik ik ht enkel nog als ik het helemaal nat gespoten heb, maar dat neemt het effect weg want zo’n klamme zak is ook niets. Nope ik zoek nu eerder gerstezakken of iets anders dat veiliger is.
  Oude kersenpitten zijn gewoonweg te gevaarlijk.

  aaah allergische reacties op beter. Nog zo iets verschietachtig. gelukkig was het snel beter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s