Lieze checkt in

Lieze checkt in #244

Lieze checkt in

Dat was top
* Het voelde even als voor Corona en voor mijn ziekteverlof: gaan lunchen met een hoop collega’s. Het was fijn om nog eens even bij te kunnen praten en te kunnen zeggen dat ik hen en het werk zeker wel mis en er naar uit kijk om terug te gaan als ik terug op mijn pootjes sta.

Andere koek
* Scheiden doet lijden, zeker als er kinderen in het spel zijn. De frustraties hier thuis liepen even hoog op deze week. De details bespaar ik jullie, maar het is totaal niet ok dat we nog in een tijd leven waarin in vraag gesteld wordt of het wel klopt dat een vader even goed voor zijn kind kan zorgen als een moeder, als het over 2 gezonde fatsoenlijke mensen gaat. Om nog maar te zwijgen over de halve waarheden en complete leugens waar we mee te maken kregen. Heel triestig allemaal.

Kleine gelukskes
+ laminaat in de gang boven + online kunnen reserveren bij de kapper, zo handig + een goed gesprek met 1 van mijn coaches + eindelijk de boekenkast in elkaar gepuzzeld + de eerste courgette uit eigen tuin + een lief berichtje +

5 gedachten over “Lieze checkt in #244”

  1. Ach je, dat met die scheiding is ook niet leuk voor jou. En vooral niet voor je plusdochter! Hier maak ik ook zo iets van een bekende (manlijk) van mij mee, en die vrouw probeert werkelijk ALLES te krijgen, geld, kinderen, huis. Je vraagt je wel eens af, waarom men niet redelijk kan blijven, en waarom hij/zij ooit voor de ander heeft gekozen. En natuurlijk is elke ouder anders, maar dat was ook al toen ze nog samen waren! Veel succes!

    Geliked door 1 persoon

  2. Jammer om te lezen dat je er zo van af ziet! Ik ga zeker akkoord trouwens, uiteindelijk draait het om de balans te vinden in de opvoeding… Hopelijk heb je de storm achter de rug ondertussen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s