Lieze checkt in

Lieze checkt in #247

Lieze checkt in

Dat was top
* We hebben met de familie normaal gezien zo’n paar vaste momenten in het jaar dat we samenkomen. Door Corona vielen al die momenten weg, of toch de samenkomsten met z’n allen, maar nu kon het eindelijk nog eens. Heel erg genoten van de barbecue en het terugzien van alle gezichten zonder dat er meters, ramen of schermen moesten tussen zitten.

*In dezelfde categorie valt de lunch met mijn team-collega’s. Om de prestaties van het voorjaar te vieren werd er lekker eten geregeld en ook al heb ik dan dit jaar nog niet heel veel bijgedragen aan het werk, ik mocht er toch bij zijn en heb er heel hard van genoten om hen nog eens te zien en bij te praten. Ik begin af te tellen naar mijn heropstart.

Andere koek
*
De mama van iemand die ik ken belandde onverwacht in het ziekenhuis en het ziet er niet zo goed uit. Zo dicht sta ik niet bij die persoon, maar het brengt toch heel wat dingen terug naar boven. En ik snap dat ze zo’n dingen tegen mij vertelt omdat ik het ook heb meegemaakt. Maar zelfs als je er bent doorgegaan zijn er eigenlijk niet veel woorden te vinden op zo’n moment.

Kleine gelukskes
+ langzame zondagochtend + mijn lief blij maken met een hoes voor het zwembad (die enkel nog op voorraad was in Sint-Truiden, of all places) + vrienden op bezoek+ mijn tante helpen en daarvoor een knuffel krijgen + terug wat meer leuke dingen op tv + plannen maken voor een weekendje weg + zelfgemaakte pizza + een spontane babbel met een onbekende aan de kassa +

6 gedachten over “Lieze checkt in #247”

    1. Die tv, dat valt toch een beetje tegen. Ik zag wat meer dingen staan in de tv gids waarvan ik dacht: dat lijkt me leuk, maar nu ik naar de opnames kijk is het al geregeld een tegenvaller geweest.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s