Lieze checkt in

Lieze checkt in #250

Lieze checkt in

Dat was top
* Ik kreeg bezoek van een ex-collega. Een jaar geleden besloot ze om voor een andere job te gaan en ook al is het haar heel erg gegund, ik vond het behoorlijk jammer dat ze weg ging. Door Corona en drukke bezigheden hadden we elkaar al lang niet meer gezien, maar het was zo fijn om nog eens bij te praten.

Andere koek
*
Is er iemand hier die graag matcha drinkt? En kan je mij dan eventjes vertellen hoe je dat in godsnaam drinkbaar maakt. Mijn diëtist raadde me matcha aan om te helpen bij mijn energiehuishouding. En nu heeft matcha bij mij een behoorlijk slecht imago, maar kom, als een professional het zegt, dan wil ik het wel een kans geven. Maar dat is niet te drinken man. Zelfs haar tip om er amandelmelk bij te kappen bracht weinig soelaas. Andere tips zijn dus welkom. Want anders denk ik niet dat ik dat ga volhouden.

Kleine gelukskes
+ bij terugkeer uit Delft nog even iets gaan eten in Rotterdam + poffertjes als ontbijt + mensen rond mij die zien dat het beter gaat +koekjes in de brievenbus + eindelijk verder werken aan het tafelblad dat ik ooit zelf gemaakt heb (het gaat nog eens een echte tafel voor in huis worden, jawel) + marshmallows roosteren boven een kampvuur + de nazomer + nieuwe schoenen +

9 gedachten over “Lieze checkt in #250”

  1. Qua matcha kan ik je niet helpen, want ik had er zelfs nog nooit van gehoord. Maar als het echt zo vies is, ben ik altijd bang dat er geen enkele optie is om het lekker te krijgen. Fijn dat je kon bijpraten met een ex-collega. Zó heerlijk dat dat soort dingen nu weer steeds ‘gewoner’ worden!

    Geliked door 1 persoon

  2. Matcha daar ben ik ook geen fan van. Niet alleen is dat vreselijk duur spul, dat smaakt ook absoluut niet lekker vind ik. Maar mocht je de gouden tip tegenkomen om dat ding drinkbaar te maken, dan hoor ik hem graag ;-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s