Lieze checkt in

Lieze checkt in #251

Lieze checkt in

Dat was top
* Mijn vriend was jarig woensdag. Zijn cadeautje kreeg hij al eerder, want vorige week waren we een jaar samen en ik combineerde de 2 gelegenheden voor een groter geschenk. De plusdochter was er net die dag en ik had achter zijn rug zijn zus met de kindjes uitgenodigd. Zo hadden we toch een klein feestje om de dag wat specialer te maken.

* Ik mag terug een beetje beginnen werken. Ik had misschien gehoopt op nog meer, maar de dokter tempert mij en dat is waarschijnlijk niet slecht. Ik merk dat ik het wel echt nodig heb om terug op te starten en het is ook fijn om te merken dat de collega’s enthousiast zijn om mij terug te hebben. Als al het papierwerk rond is, start ik in oktober terug deeltijds op.

Andere koek
*
Het was zeker geen ultieme topweek, maar geen dingen die noemenswaardig zijn om in deze categorie te steken.

Kleine gelukskes
+ ijs met gezouten karamel smaak + een poetshulp vinden + veel boeken van mijn leeslijst kunnen halen in de bib die een tijdje dicht gaat + de osteopaat die vindt wat er aan de hand is met de klachten die de kinesist niet opgelost krijgt + een ergernis in een Excel sjabloon eindelijk eens oplossen + een bezoekje aan de kapper + een subsidie krijgen voor mijn zonnepanelen en dat geld veel sneller dan verwacht ontvangen + met mijn vriend Peaky Blinders kijken + gratis via live stream het concert van Nick en Simon in het Rijksmuseum kunnen volgen +

16 gedachten over “Lieze checkt in #251”

  1. IJs met gezoute caramel….mijn lieveling in Frankrijk. Helaas kan ik het hier niet echt krijgen. Fijn dat je weer langzaam mag gaan werken. Succes!

    Like

  2. Proficiat met jullie 1 jaar samen en met zijn verjaardag en met je deeltijdse heropstart! Hopelijk krijg je niet zo’n opdoffer als ik! 😬

    Like

  3. Lief, dat feestje voor je vriend. Opstarten lijkt me best een grote, spannende stap. Fijn dat er een arts is die je daarin ook goed in de gaten houdt. Heel veel succes met opnieuw starten en fijn dat het ook weer een beetje goed voelt!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s