Lieze checkt in

Lieze checkt in #265

Bedankt voor de positieve reacties op de nieuwe vorm van mijn wekelijks overzicht. Dan doe we deze week gewoon zo verder he.

Horen
Mijn slaaptherapie kwam deze week in een volgende fase, namelijk die van de slaaprestrictie. Daarbij kreeg ik mijn schema te horen van uren waartussen ik mag slapen, dit om je slaapschuld voldoende op te bouwen en je lijf te trainen op de juiste momenten te slapen. Voor mij persoonlijk betekent dat momenteel dat ik mag slapen tussen 1u en 7u. Dat opblijven is wel een uitdaging hoor, maar het is voor het goeie doel. En zo zijn er natuurlijk veel uren extra om nog vanalles te doen.

Voelen
Ik voelde weer een aantal puzzelstukjes in elkaar vallen na een gesprek met mijn therapeut. Stel je voor seg, ik ga mezelf ooit nog eens echt begrijpen. Ik merk dat we nu steeds een laagje dieper kunnen gaan en het feit dat dat kan, betekent ook gewoon dat er al veel gebeurd is dat eerst moest aangepakt worden.

Ruiken
De geur van buiten deed het deze week goed voor mij. We hadden zondag een nogal vermoeiend bezoekje en het enige dat ik achteraf wou was eventjes naar buiten ontsnappen om een frisse neus te gaan halen. Gelukkig hielp het ook snel.

Zien
Ik mocht deze week op bedrijfsbezoek bij een heel toffe madam die ik vorig jaar heb begeleid. Ik keek er sowieso naar uit om haar nog eens terug te zien, maar extra bonus is wel dat zij paarden traint dus dat ik ook haar Ijslanders mocht ontmoeten en dat zijn echte knuffelbeertjes!

Smaakt naar meer
Het tuinplan werd eind vorig jaar al getekend en deze week kwam de architect langs om wat praktische dingen te bespreken. Weer een volgende stapje gezet dus om niet alleen van het huis, maar ook van de buitenruimte een paradijsje te maken. Ik zal natuurlijk nog veel geduld moeten hebben voor het allemaal rond is, maar een mens mag toch al dromen he.

2 gedachten over “Lieze checkt in #265”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s