Lieze date

Als het kriebelt

Zoals jullie al wel gemerkt hebben, is daten niet mijn geprefereerde bezigheid. Ik schreef er vorig jaar ook al eens over. Als ik mocht kiezen, zou ik nu 10 jaar samen zijn met de liefde van mijn leven, zouden er 2 pagadders rondlopen en hadden we samen een mooi huis gebouwd. Nog heel veel om naar uit te kijken dus hopelijk, maar ik ben er nog niet. Het is dus weer daten. Tinder, datingsite, speeddaten…Allemaal een beetje noodzakelijk kwaad. Ik kijk er niet naar uit. Want het is aftasten, hopen, elke keer van nul beginnen.

Er is maar 1 ding waar ik wel naar uitkijk. Dat er op een gegeven moment ineens toch een leuke date tussen zit. Dat er een match is en dat we een klik voelen. Dat het begint te kriebelen en dat het elke keer spannend is om terug af te spreken. Dat je al begint te lachen als je een berichtje van de ander ziet binnenkomen, gewoon omdat je blij bent dat hij aan je denkt. Dat je de uren aftelt om elkaar terug te zien. Dat je zonder echte reden met een glimlach rondloopt en mensen je spontaan zeggen dat je er zo goed uitziet en of er iets anders aan je is. Dat je overloopt van de spanning als de eerste kus helemaal onvermijdelijk is geworden. Dát gevoel wil ik nog wel eens.

Dus komaan, waar zit hij?

 

3 gedachten over “Als het kriebelt”

  1. Hij loopt nu ergens rond en denkt waarschijnlijk hetzelfde! Ik ben inmiddels 6,5 met mijn man samen, en dat is heerlijk. Wetende dat je the one hebt gevonden. Hoewel ik het voor niks op de wereld zou willen ruilen, mis ik nog weleens dat eerste verliefde gevoel. De vlinders in je buik als je merkt dat iemand dezelfde gevoelens heeft. Van verliefdheid niet kunnen eten, etc. De liefde wordt sterker, maar het verandert daarmee ook. Maar dat head-over-heels heb jij nog voor je! Iets om naar uit te kijken :)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s