Lieze leeft

Die keer dat ik een gastblog schreef

Een tijdje geleden deed Sas een oproep op haar blog naar mensen die graag wilden schrijven over hun job. Ik voelde me aangesproken in kroop in mijn pen. Vandaag staat het resultaat online. Je kan het hier lezen.

WP_20160813_001

Ondertussen zijn we op het werk aan reorganisatie toe en is er dus ook wel wat onrust en onzekerheid. Dit artikel dat ik daarvoor al schreef is dus een goede reminder dat ik mijn job echt wel graag doe en dat klanten kunnen helpen het voornaamste is.

Hebben jullie een droomjob? Of zou je eigenlijk liever iets anders doen?

4 gedachten over “Die keer dat ik een gastblog schreef”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s