Lieze checkt in

Lieze checkt in #1

lieze

Ik kondigde het eerder deze week al aan, ik zat te broeden op een nieuwe rubriek. Omdat ik wel graag in het weekend iets wil posten zonder dat ik altijd moet zorgen dat er een heel artikel over iets klaar staat (ik schrijf eerder in de week dan in het weekend merk ik) en omdat ik het bij andere blogs ook altijd wel leuk vind om vaste rubriekjes te lezen. Hier komt dus de mijne.

Toppertje 

Met mijn zus naar een prachtige musical gaan kijken, genieten van het mooie kader en het gezang. Hoe indrukwekkend om 200 mensen op het podium te zien die zich volledig geven. En op de laatste dag van de zomervakantie beseffen dat ik van die avond en van nog heel wat andere mooie dingen heb kunnen genieten deze zomer.

Floppertje 

Ineens vreselijk last hebben van PMS. Heb ik normaal zelden, maar deze week sloeg het dus wel toe. Niet echt bevorderlijk voor mijn dieet. Al viel het op de weegschaal gelukkig nog redelijk mee vanmorgen, de schade is beperkt gebleven.

Complimentje

Op het werk kregen we deze week een behoorlijke reorganisatie op ons bord. Ze was uiteraard al eerder aangekondigd, maar nu werd alles concreet. En mijn rol gaat wat veranderen. Ik blijf voor een stuk doen wat ik al deed (en ook graag doe) en daarnaast ga ik ook mee monitoren en process management doen. Een hele uitdaging, maar ik ben wel trots dat ze mij dit toevertrouwen, want dat betekent toch dat ze geloven in mijn kunnen.

Afbeelding van de week

Deze staat sinds deze week als omslagfoto op Facebook en op mijn telefoon. Geen tekst van mij maar uit een liedje van Simon Keizer. Maar wel een geweldige reminder dat je in elke dag het mooie kan zoeken en vinden. Neem hem gerust mee op deze zondag!

14102590_10153761377216767_4837615345963935914_n

 

 

Een gedachte over “Lieze checkt in #1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s