Lieze checkt in

Lieze checkt in #7

lieze

Afgelopen week was weer een hele gewone. Werken, sporten, eten, slapen. Voor ik me klaarmaak voor een lekker ontbijtje met mijn vriendinnen, schrijf ik nog even een overzichtje.

Toppertje 

Nu ik weer wekelijks ga paardrijden, vraag ik me soms toch af waarom ik vorig jaar een tijd gestopt was. Misschien had ik toen gewoon te veel aan mijn hoofd en miste ik de nodige energie om ook leuke dingen te doen. Maar van paardrijden kan ik echt genieten. Zeker nu ik met een geweldig nieuw paardje kan rijden. Ik schrijf het hier neer, zodat ik er nog eens aan kan terugdenken de volgende keer dat ik het laat slabakken.

Floppertje 

Vorige zondag had ik echt een emotionele meltdown. Het verdriet rond mama, de veranderingen op het werk en het single zijn, het werd allemaal eventjes te veel. Ik kon er gelukkig wel over praten, maar de rest van de dag was mijn energie echt helemaal op en deed ik helemaal niks meer. Maar het lucht wel op, zo eens goed bleiten. En de dag erna kon ik ook eer verder en zag de wereld er gelukkig niet meer zo zwart uit.

Complimentje

Rondbellen naar mensen omdat ik iets nodig heb, vind ik echt vreselijk want ik bedel niet graag. Maar deze week hadden we een aantal ondernemers nodig op het werk voor een event, dus moest ik wel rondbellen. Ik begon er aan met tegenzin, maar kreeg er zoveel voor terug. Want de mensen die ik belde voelden zich allemaal vereerd dat ik aan hen dacht en wilden met veel plezier iets terugdoen omdat ze tevreden waren over de begeleiding die ze in het verleden van mij hebben gehad, waardoor ik me weer vereerd voelde. Allemaal winnaars dus.

Afbeelding van de week

De beste manier om niet te snoepen, is geen snoep in huis halen. Ik ben daar niet zo goed in,  want af en toe heeft een mens nu eenmaal echt zin in zoetigheid. En als die zin er is, dan krijg ik dat niet meer uit mijn hoofd. Dus toen ik merkte dat de chocopot leeg was, hield ik het wel even vol, maar deze week bracht ik toch maar een nieuwe mee van de supermarkt. Gewoon als geruststelling. Want ik ben er nog niet aan  geweest, je weet nooit dat er eens een noodgeval is. Ik heb trouwens maar 1 potje, geen 2 zoals iemand op Hallo Televisie die er eentje heeft om te smeren en eentje om uit te eten (geniaal idee wel).

instagramcapture_52904f82-1d3a-4227-9efc-71a439bb6da3

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #7”

  1. Wat tof dat je weer bent gaan rijden. Lijkt me zo mooi om te kunnen. Zo’n meltdown moet af en toe ook denk ik. Gelukkig kon je je di kwijt. Ik moest glimlachen om je stukje over het werk. Zo zou ik dat ook voelen. Met weerzin beginnen sn dan zo’n resultaat. Geweldig.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s